High power DJ mixer met Bluetooth®, USB, FM en party lights Lenco Zwart

3610134
299.00
Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Alecto-Lenco
4,3 Sterren
High power DJ mixer met Bluetooth®, USB, FM en party lights Lenco Zwart
299.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Lenco PMX-250 PA-speaker / DJ-mixer is een Bluetooth partyspeaker van 200 watt, waarmee jij muziek kan draaien als een echte DJ. Via Bluetooth connect je jouw smartphone of tablet en speel je direct de muziek af vanuit jouw favoriete app.

De bovenkant van de Lenco PMX-250 is een compleet mengpaneel. Hier kun je verschillende effecten kiezen en je tracks net dat beetje extra geven. Intussen regel je ook de ingebouwde ledverlichting, die een lichtshow weggeeft op de klanken van jouw muziek.

Jouw feestje met de Lenco PMX-250 zal niet snel vergeten worden.Want een geweldig feest geef je met Lenco. En bij een feestje horen goed licht en geluid. Hang de slingers op en draai de hele avond door met de Lenco PMX-250 PA-speaker / DJ-mixer. Lenco laat je vrienden dansen op de beat, terwijl jij jouw favoriete muziek rechtstreeks vanaf de partyspeaker mixt.

Heb jij nog een hele muziekverzameling op USB-stick of ander opslagapparaat? Via de AUX-IN of USB-poort kan je rechtstreeks jouw MP3-bestanden afspelen. Met de bijgeleverde draadloze microfoon breng jij je publiek in de stemming voor een avond vol muziek.

Via de 6.3 mm jack-input kun je ook je elektrische gitaar aansluiten, zodat je de feestgangers kunt trakteren op een flitsende gitaarsolo.Gemakkelijk te verplaatsen dankzij het handvat en de wieltjes aan de onderzijde. Met de ingebouwde accu van de Lenco PMX-250 heb je tot wel 10 uur draadloos luisterplezier.

Specificaties

  • Merk: Lenco
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8711902036203
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 35x39x65 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 600

Beoordelingen

Gesponsorde producten