Hondentuig - Hondenharnas - Hondentuigje Anti trek tuig hond - Reflecterend - Zwart - Maat M (tot 30 kg)

Omschrijving

Dit anti trek hondentuig is een must tijdens wandelingen. Door het speciale ontwerp is het een drukvrij hondenharnas welke het hoogste comfort biedt voor je hond door niet op de borst te drukken of de hals af te knellen.Ook aan de veiligheid is gedacht. De gebruikte materialen in combinatie met de hoogwaardige afwerking zorgen voor een sterk en duurzaam harnas. Het verschillende elementen zijn voorzien van een reflecterend stiksel waardoor je hond ook opvalt in het donker.

Schaf dit harnas nu aan in de maat S, M of L en geniet van een soepele en veilige wandeling overdag of in het donker!
Tip!!: meet alvorens te bestellen de hals en borst omtrek van je hond. Zo weet je zeker dat je het juiste product besteld.


Highlights:

? Hoge kwaliteit - sterk drukvrij harnas met een extra handgreep gemaakt van hoogwaardige        materialen: PP, polyester en katoen, waardoor het product solide en duurzaam is en lang meegaat.
? Drukvrij - het hondentuig is een drukvrij accessoire dat het hoogste comfort en veiligheid biedt tijdens wandelingen. Hierdoor zal je huisdier zich licht, aangenaam en comfortabel voelen - Het harnas knelt de borst en hals niet af en de randen zijn zacht afgewerkt.
? Eenvoudig aan te passen – door de verstelbare banden is de maat snel aan te passen aan de omtrek van de nek en borst van je huisdier.
? Optimale controle – Het anti trek tuig is voorzien van een extra handvat waardoor je je hond gemakkelijk controleert in een veelvoud van situaties. Het stevige RVS oog aan de bovenkant van het tuig voorziet in een eenvoudige bevestiging van de hondenlijn.
? Veilig – het harnas is voorzien van reflecterende elementen. Dit helpt de veiligheid te waarborgen tijdens wandelingen in het donker.


Specificaties:

? Materiaal: PP, Polyester, Katoen, RVS
? Maat: M (S en L eveneens verkrijgbaar)
? Sluitingen: kliksluiting
? Nekomtrek: 45 tot 56 cm
? Borstomtrek: 52 tot 64 cm
? Max. gewicht hond: 30 Kg
? Gewicht: 161 gr
 

Specificaties

  • Merk: Paws & Claws
  • EAN: 6090428429457
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 64 (L)

Beoordelingen

Gesponsorde producten