Hoppa! Songmics Garderobe - Kapstok - Bruin - Metaal/Hout - Vintage

Omschrijving

Eenvoudig maar toch Praktisch

Wil uw seizoengebonden kleren in een zetten plaats die het gemakkelijk maakt om hen te grijpen en hen aan te zetten? Ben waar te om benieuwd uw zakken en schoenen te zetten? Heb nergens om uw vers gestreken kleren te schikken? Deze open garderobe is klaar om uw eisen van diverse regelingen met zijn eenvoudige stijl te ontmoeten.

Ontwerp voor meer

Heb teveel dingen zonder een huis? Geen probleem! De kleren of de sjaals kunnen gemakkelijk op de sporen worden gehangen, kunnen de persoonlijke bezittingen of uw schoenen of bovenop het kabinet worden aangebracht, en de hoogste raad komt in handig wanneer de behoefte zich voordoet.

Kwaliteit in detail 

Bent u ooit geërgerd door wankel meubilair? Raak ooit toevallig het deurhandvat met uw arm of been? Nu, met de regelbare voeten en een magnetische deurvangst, zult u van deze onhandige situaties vrij zijn.

Glam met Industriële Stijl

Wil industriële stijl uitproberen? Pluk dit! Het zwarte staalkader verhoogt de betekenis van evenwicht en het rustieke bruine gebouwde hout voegt een betekenis van aard toe, voegde deze garderobe deze twee types samen van materialen samen en toont volledig een well-structured betekenis van orde, die een schrijver uit de klassieke oudheid van industrieel-stijlmeubilair is.

 

Specificaties

  • Merk: Songmics
  • EAN: 8720574110074
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 80x40x180 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten