Huisparfum Mattino 250ml – Ventilii Milano

3740408
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
InteriorScent-nl
5 Sterren
Huisparfum Mattino 250ml – Ventilii Milano
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ventilii Milano huisparfum geur: Mattino (ochtend) - Als het ontwaken, opent het de zintuigen met tonen van verse limoen en aloë. Blijf gewikkeld in lakens van rozen en lelietje-van-dalen en leun achterover op een bed van sandelhout te midden van witte musk en vanilletonkaboon. Het is als een ochtend die een goedemorgen brengt.

Fles inhoud: 250 ml.

Waarom kiezen voor interieurparfum van Ventilii Milano?
Alle producten geuren van Ventilii Milano zijn geweldig lekker en ook nog eens enorm verslavend…... De nieuwste rage uit Italië voor heerlijk geurend textiel en een geweldige geurervaring voor je hele huis. Het zijn unieke geuren van de hoogste kwaliteit, die uw textiel en uw huis dagenlang het gevoel van frisheid geven. Zie hier een aantal voordelen van Ventilii Milano huisparfum:

De interieurparfum / textielverfrissers van Ventilii Milano geven een overheerlijke geursensatie aan al je kleding en/of stoffen en ze zijn ook perfect te combineren met de wasparfums van Ventilii. De textielspray is dankzij de innovatieve mix geschikt voor alle soorten stoffen, zelfs de meest delicate en kostbare zoals zijde en kasjmier/cashmier. De interieurparfums zijn ideaal voor het opfrissen en parfumeren van kleding, lakens, gordijnen, stoffen banken, auto-interieur, kussens, hondenmand, deurmat, stoffen trapbekleding, etc. De textielspray neutraliseert slechte geuren en parfumeert stoffen, waardoor ze heerlijk fris en levendig worden. Dankzij de interieurspray van Ventilii ruiken al je stoffen geweldig, je hebt dus geen muffe geur meer aan je textiel. Je hebt geen (te) dure wasmiddelen meer nodig, want je textiel ruikt met de textielverfrisser van Ventilii Milano altijd heerlijk fris! De textielverfrisser van Ventilii Milano is erg zuinig in gebruik, bij normaal gebruik kun je met een fles van 250 ml circa 250 keer spuiten. Na het gebruik van de interieurspray / textielspray van Ventilii Milano ruikt niet alleen het item wat je hebt ingespoten lekker, maar ook de hele ruimte ruikt heerlijk fris. Je kunt ook een klein beetje huisparfum op de zak van je stofzuiger spuiten, zodat er tijdens het stofzuigen een heerlijke geur wordt verspreid in je hele huis (of welke ruimte dan ook). Stofzuigen wordt hierdoor echt een feestje. Je kunt wat textielspray op een doek(je) druppelen en dat bijvoorbeeld in je kledingkast, schuur, auto, toilet neerleggen of ophangen. Dit product is geschikt om nare luchtjes te neutraliseren, denk bijvoorbeeld aan het toilet, de badkamer, de kelder, de auto, de schuur, etc.

Hoe is de interieurspray van Ventilii Milano te gebruiken?
Voor optimaal gebruik moet je de fles vóór gebruik even schudden en tijdens het gebruik goed verticaal houden. De vloeistof op een afstand van minimaal 30 cm gelijkmatig op het textiel sprayen/spuiten. Je spuit, afhankelijk van de gewenste geursterkte, een paar sprayen op het textiel wat je zou willen verfrissen. Niet geschikt om te gebruiken als lichaamsparfum, niet geschikt voor gebruik in het strijkijzer. Het wordt aanbevolen om ze niet op materialen van leer te gebruiken. Als de textielspray volgens de instructies worden gebruikt, laten ze geen kringen of strepen achter, geven ze geen vlekken en veranderen ze de kleuren van je stoffen niet.

LET OP: Kan eventueel een allergische reactie veroorzaken. Niet geschikt voor consumptie en absoluut buiten bereik van kinderen houden. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwing. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Voer het product / de verpakking af in overeenstemming met de geldende wetgeving inzake afvalverwerking. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Als medisch advies nodig is, houd dan de product verpakking of het etiket bij de hand. Was uw handen grondig na gebruik. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien aanwezig, ga door met spoelen.

roomspray geurspray homeperfume textielparfum huisgeur geurverspreider interieurverfrisser

Bevat: (R) -p-mentha-1,8-dieen, dl-linalool;, Linalylacetaat, (2E)-2-benzylideenoctanal.

Specificaties

  • Merk: Ventilii Milano
  • EAN: 8057506311569

Beoordelingen

Gesponsorde producten