iDesign - Clutch voor Vochtige Doekjes, Kunststof, Zwart/Grijs - iDesign iD Clean

3934467
15.40
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
iDesign - Clutch voor Vochtige Doekjes, Kunststof, Zwart/Grijs - iDesign iD Clean
15.40
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Clutch voor Vochtige Doekjes, Kunststof, Zwart/Grijs - iDesign | iD Clean

Heb altijd en overal vochtige doekjes bij de hand met behulp van deze handige clutch voor vochtige doekjes uit de iD Clean serie van iDesign. De clutch is gemaakt van kunststof en heeft een handig schuifsysteem waarmee je er voor zorgt dat je doekjes lang goed blijven en niet uitdrogen. Je kan de clutch bijvullen door de bovenkant los te kikken. De clutch is eenvoudig aan bijvoorbeeld je sleutelbos te hangen als sleutelhanger door de haak die aan de bovenkant bevestigd zit. Combineer de clutch met de andere handige opbergartikelen uit de iD Clean serie van iDesign en heb overal vochtige doekjes tot je beschikking! De clutch voor vochtige doekjes is ook verkrijgbaar in de kleur Beige/Grijs.

Pluspunten

  • Eenvoudig mee te nemen
  • Gemakkelijk bij te vullen
  • Overal vochtige doekjes bij de hand

Minpunt

  • Misschien was je op zoek naar een andere kleur?

iDesign is een Amerikaans bedrijf, welke in 1974 is opgericht door Bob Immerman. Het merk begon als een designbedrijf voor huishoudelijke artikelen, met als hoofddoel het aanbieden van innovatieve opbergproducten voor in huis, tegen een redelijke prijs. Inmiddels is iDesign uitgegroeid tot een globaal merk, met producten verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd. iDesign's missie is om het dagelijks leven gemakkelijker te maken, met innovatieve producten die zijn ontworpen om mensen te helpen organiseren en hun huis met stijl te verbeteren.

Dat duurzaamheid in het DNA van het bedrijf is verweven, blijkt wel uit de productie van de artikelen. Door het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, duurzame verpakkingen en het verwijderen van chemicaliën uit de productie, ben je verzekerd van een natuurvriendelijk product. Het uiteindelijke doel van iDesign is om in 2025 al zijn plastic producten te hebben omgezet naar gerecycled plastic. Zo draag je dus bij elke aankoop van dit merk, een steentje bij aan het milieu.

Specificaties

  • Merk: iDesign
  • EAN: 0081492205524
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 11x26x3,2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten