Koelkast Organizer met Deksel, 30.5 x 10.5 x 10.7 cm, Kunststof - iDesign The Home Edit

3934270
19.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Koelkast Organizer met Deksel, 30.5 x 10.5 x 10.7 cm, Kunststof - iDesign The Home Edit
19.50
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Koelkast Organizer met Deksel, 30.5 x 10.5 x 10.7 cm, Kunststof – iDesign | The Home Edit

Is jouw koelkast of vriezer rommelig en onoverzichtelijk? De The Home Edit koelkast organizer met deksel van iDesign is hét geheim bij het moeiteloos organiseren van alle etenswaren voor een overzichtelijke en opgeruimde koelkast. De koelkast organizer heeft een afmeting van 10.5 x 30.5 x 10.7 cm en is uitgerust met een handige deksel en geïntegreerde handgrepen. Ideaal voor kleine etenswaren zoals pakjes sap, snacks, yoghurt en meer. Verder is de koelkast organizer zowel mét als zonder deksel gemakkelijk stapelbaar zodat je de ruimte in de koelkast of vriezer optimaal kunt benutten. Om er zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken is het aan te raden om de organizer met de hand af te wassen.

Pluspunten:

  • Geschikt voor de voorraadkast, koelkast en vriezer
  • Zowel met als zonder deksel makkelijk stapelbaar
  • Geïntegreerde handgrepen

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser

The Home Edit

Get organized! The Home Edit is in 2015 opgericht door Clea Shearer en Joanna Teplin met als doel om het opruimen en organiseren opnieuw uit te vinden en dit te combineren met design en styling. Inmiddels is hun ‘signature look’ over de hele wereld bekend en zorgt onder andere hun ‘rainbow method’ bij veel van ons voor een opgeruimd en georganiseerd huis. Clea en Joanna zijn verder de auteurs van twee New York Times bestselling boeken ‘The Home Edit en ‘The Home Edit Life’ en schitteren daarnaast ook als executive producers bij hun Emmy-genomineerde Netflix Show ‘Get Organized with The Home Edit’. Hun organizers, houders en opbergers worden inmiddels in meer dan 25 landen verkocht om iedereen binnen no-time te voorzien van een opgeruimde keuken, voorraadkast, koelkast, kledingkast of badkamer.

iDesign

iDesign is een Amerikaans bedrijf, welke in 1974 is opgericht door Bob Immerman. Het merk begon als een designbedrijf voor huishoudelijke artikelen, met als hoofddoel het aanbieden van innovatieve opbergproducten voor in huis, tegen een redelijke prijs. Inmiddels is iDesign uitgegroeid tot een globaal merk, met producten verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd.

iDesign's missie is om het dagelijks leven gemakkelijker te maken, met innovatieve producten die zijn ontworpen om mensen te helpen organiseren en hun huis met stijl te verbeteren.

Dat duurzaamheid in het DNA van het bedrijf is verweven, blijkt wel uit de productie van de artikelen. Door het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, duurzame verpakkingen en het verwijderen van chemicaliën uit de productie, ben je verzekerd van een natuurvriendelijk product. Het uiteindelijke doel van iDesign is om in 2025 al zijn plastic producten te hebben omgezet naar gerecycled plastic. Zo draag je dus bij elke aankoop van dit merk, een steentje bij aan het milieu.

Specificaties

  • Merk: iDesign
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 0081492041290
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 30,5x10,5x10,7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten