IJsblokjesvorm Rond Maker IJsblokjes voor ronde ijsblokken

Omschrijving

Wil jij je gasten thuis of op een feestje verrassen met hippe ronde ijsblokjes in de glazen? Dan helpt deze ronde ijsblokjesmaker jou hiermee!

Niets kan zo leuk zijn om bij je familie, vrienden of collega’s op te vallen op een ludieke en originele wijze. Schenk een verkoelend drankje en maak de sfeer met ronde ijsblokjes! Naast dat het een feestje voor het oog is, verkoelt het natuurlijk ook het drankje in het glas. Mooie win-win situatie! De ronde ijsblokjesvorm is eenvoudig te gebruiken en je hebt er amper schoonmaakwerk aan.

Design
Deze ijsblokjesvorm is er echt voor gemaakt om de gebruiker in iedere vorm te voorzien van comfort en gemak. Door het doorzichtige materiaal kun je exact zien tot hoever de ijsblokjesmaker is gevuld met water en ijs. Handig, want zo sta je niet onnodig blokjes te persen! Een ander groot voordeel aan het design is dat het weliswaar rond is gevormd, maar door een platte onderkant de houder eenvoudig rechtop te zetten is.

Materiaal: Kunststof
Deze ijsblokjesmaker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Hierdoor is de maker voorzien van kwaliteit en ben je verzekerd van een lange levensduur van het product. Het materiaal is tevens bestand tegen flinke vrieskou en vochtigheid. Ideaal aan dit product is dat het makkelijk schoon te spelen is onder de kraan! Eens in de zoveel tijd in de vaatwasser is een optie, maar niet persé nodig!

Gebruikswijze
Vooraf het allereerste gebruik van de ijsblokjesmaker, is het handig om het eerst onder de kraan door te spoelen. Door het productie- en inpakproces bevat het altijd kleine sporen van stof. Daarna is deze ijsblokjeshouder te gebruiken! Vul de houder met water, sluit de opening met de witte dop en leg het in de vriezer. Wacht een uur voordat het water in de ijsblokjesmaker is bevroren. Daarna haal je de ijsblokjesmaker er weer uit en kan het persen beginnen. Haal de dop eraf, richt de opening naar beneden en en druk de zij hendels stevig in. Geniet van de ijsblokjes die er uit komen gerold!

De ijsblokjeshouder van kunststof kenmerkt zich door:
- Uniek design
- Makkelijk schoon te maken
- IJsblokjes zijn te gebruiken voor ieder soort gekoeld drankje
- Gemaakt van sterk kunststof materiaal

Specificaties:
- Kleur: Transparant
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 17,5 cm x 19 cm x 5,1 cm
- Gewicht: 300 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720618164285
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten