Ikado - Ecologische Deurmat - Droogloopmat - Zwart

3506461
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Op het moment dat het buiten regent en u naar binnen loopt neemt u al dit water en natuurlijk ook veel vuil mee naar binnen. Een droogloopmat voorkomt dit probleem en zorgt ervoor dat uw vloeren schoon blijven.

Het materiaal is bij een goede deurmat erg belangrijk en polyamide is een goede keuze. Het materiaal neemt vocht heel goed op en zorgt ervoor dat uw vloeren droog blijven. Deze ecologische droogloopmat in de kleur zwart is behalve mooi ook nog eens milieubewust. De rug van de mat is namelijk 100% gemaakt van gerecycled materiaal. Door dit materiaal gaat deze mat ook nog eens veel langer mee, het is namelijk 300 keer sterker als het materiaal wat normaal wordt gebruikt.

De ecologische droogloopmat is bestand tegen extreme temperaturen, uv-stralen en zoutwater, de kwaliteit zal hierdoor niet verminderen. De ecologische backing bevat ook geen weekmakers waardoor migratie vermeden wordt, dit betekent dat de mat zich na verloop van tijd niet gaat aftekenen op uw vloer. Dit is zeker van belang bij parket, marmeren vloeren, gietvloeren, enz. Als de mat vuil is kunt u deze simpelweg op 30 graden wassen, hierna is hij weer zo goed als nieuw. De mat is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Specificaties

  • Merk: Ikado
  • EAN: 5420036628866
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 58x88x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten