Inpakpapier - 800 vellen - 10kg - 60 x 80 cm - Verhuispapier - Extra sterk Beschermpapier - Bescherm uw spullen

3721339
35.98
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Verhuisdozenloods
4,5 Sterren
Inpakpapier - 800 vellen - 10kg - 60 x 80 cm - Verhuispapier - Extra sterk Beschermpapier - Bescherm uw spullen
35.98
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Verhuis inpakpapier nodig? Inpakpapier is ideaal voor het inpakken van fragiele spullen tijdens de verhuizing. Dit inpakpapier zorgt ervoor dat spullen zoals glazen en servies niet stuk gaan tijdens je verhuizing.

Kenmerken verhuis inpakpapier

Ons inpakpapier voor het verhuizen is gemaakt van gerecycled papier, zo kun je er zeker van zijn dat je ook duurzaam bezig bent. Dit papier is gemaakt van kwalitatief betrouwbaar materiaal en zal je spullen goed beschermen. Een vel heeft de volgende afmetingen: 60 x 80 cm. De vellen hebben een witte kleur. Je kunt deze vellen niet alleen gebruiken om spullen in te pakken, maar ook om dozen mee op te vullen.

Bescherm breekbare spullen

Dit premium inpakpapier van Verhuisdozenloods is uitermate geschikt voor het verpakken en beschermen van breekbare spullen zoals servies, glazen, kristal, beelden, vazen en andere breekbare spullen. Dit papier is de standaard in de verhuisbranche en wordt geroemd om de goede kwaliteit. Dit product is zeer geschikt als verhuismateriaal en zal je fragiele spullen goed beschermen.

Voordelen verhuis inpakpapier

Inpakpapier voor tijdens de verhuizing kan voor verschillende spullen worden gebruikt. Het grootste voordeel van dit inpakpapier is dat het je goederen beschermd. Dit papier wordt vooral gebruikt bij breekbare objecten. Een ander voordeel is dat het is gemaakt van gerecycled materiaal. Het papier dat je gebruikt is dus ook duurzaam. Heb je nog extra bescherming nodig? Dan kun je bij voorkeur ook nog noppenfolie tussen de breekbare spullen stoppen.

Verhuis inpakpapier kopen?

Inpakpapier voor bij het verhuizen kopen? Dat doe je bij verhuisdozenloods.nl! Bij ons bestel je veilig en voordelig je benodigdheden voor het verhuizen. Bij ons kun je terecht voor allerlei verhuismateriaal. Heb je nog vragen over ons inpakpapier? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Specificaties

  • Merk: Verhuisservice+
  • EAN: 7445900061073
  • Afmeting (cm): 60x80 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten