Inspire BL1 Body Lift Multi-gym - zwart

Inspire BL1 Body Lift Multi-gym - zwart
Inspire BL1 Body Lift Multi-gym - zwart
Inspire BL1 Body Lift Multi-gym - zwart
Inspire BL1 Body Lift Multi-gym - zwart
Inspire BL1 Body Lift Multi-gym - zwart
Bekijk video(s)
2009381
1699.00
Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fitwinkel
3.94 Sterren
  • De levertijd is 3 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Inspire BL1 Body Lift Homegym is een van de meest innovatieve homegyms vandaag op de markt. De Inspire BL1 Body Lift Homegym gebruikt uw eigen lichaamsgewicht als weerstand en is instelbaar van 10% tot 150% van uw totale lichaamsgewicht.

De Inspire BL1 Body Lift Homegym biedt een gebruiksvriendelijk systeem waarbij het eenvoudig is om het weerstandsniveau aan te passen met slechts één hand.


Eigenschappen van de Inspire BL1 gym
Frame: Zware ronde stalen buizen Poedercoating: De elektrostatische poedercoating biedt een duurzaam en onderhoudsvrije afwerking Lagers: Precisie stalen kogellager systeem zorgt voor een soepele, onderhoudsvrije werking Katrollen: Glasvezel versterkt nylon Kabels: Getest tot ruim 900 kg Vaste en Cable Motion Press Station Accessoires: Curl bar en lat bar Hoogte van het toestel tijdens het trainen: 220 cm Maximale weerstand: 150% van het lichaamsgewicht van de gebruiker. Dus bij een gebruiker van 80 kg heeft u maximaal 120 kg weerstand. Maximaal gebruikersgewicht: 120 kg (dus maximaal 180 kg weerstand).

Doordat zowel het zitje als de rugleuning van de Inspire BL1 Body Lift Homegym volledig verstelbaar zijn kunt u de oefeningen nog nauwkeuriger op persoonlijke lichaamsafmetingen afstellen. Dit heeft weer zijn positieve werking op de bewegingsuitslag, wat uiteindelijk weer ten goede komt aan de trainingsopbouw.

In zijn bouw is de Inspire BL1 Body Lift Homegym ook ijzersterk! Al de onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en garanderen u jarenlang probleemloos trainingsplezier. Dit vertaalt zich weer in de zeer ruim te noemen garantievoorwaarden, namelijk levenslang op frame/laswerk en onderdelen.

Hieronder een greep uit enkele oefeningen die u kunt uitvoeren:

Butterfly Chest press Lat pull down Biceps curl Triceps extension Rows Shoulder press Bench press Leg extension Leg curl

De Inspire BL1 Body Lift Homegym is de enige gym op de markt waarbij u vrijwel geen geluid hoort tijdens het trainen vanwege de afwezigheid van ijzeren gewichtsblokken. Hierdoor is deze gym ook erg compact en licht waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is.

Dimensies:

Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm): 140 x 110 x 203-220
Netto gewicht: 94.80 kg
Afmetingen in doos (L x B x H in cm):
Doos 1/2: 131 x 105 x 24 en 66 kg
Doos 2/2: 139 x 35 x 16 en 40.40 kg

Specificaties

  • Merk: Inspire
  • Merk: Inspire
  • EAN: 4005251363504
  • Verstelbaar: Ja
  • Maximaal aanbevolen gewicht (kg): 180.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof