Intex Frame Pool Rechthoekig 300x200x75 cm - Zwembad Met Accessoires

3320325
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Tijdens een bloedhete zomer is er niks lekkerder dan heerlijk te kunnen afkoelen in uw eigen zwembad. U haalt door de hoogwaardige kwaliteit van Intex een jarenlange oplossing in huis! Dit rechthoekige zwembad met een afmeting van 300x200x75 cm biedt plaats aan 6 personen en is zwemklaar binnen 30 minuten. Het zwembad bevat een stevige constructie door het metalen frame en de 3-laags dikke liner. De binnenlaag is van polyester en daardoor kindvriendelijk. Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Kenmerken zwembad:
- Vorm: Rechthoekig
- Afmeting: 300 x 200 x 75 cm
- Kleur: Blauw
- Liter inhoud: 3.834 liter
- Geschikt voor aantal personen: 6

Pluspunten:
- Binnen 30 minuten opgezet
- Kindvriendelijk en stevig materiaal
- A-merk Intex
- Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
- Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
- Inclusief deluxe onderhoudsset met schepnet, scrubborstel, stofzuigerslang, en vacuümpomp met verschillende mondstukken

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u gemakkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloortabletten in combinatie met de chloordrijver (inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De pH+ & pH- helpen u om de juiste chloorwaarde te krijgen wanneer deze te hoog of te laag is. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket de WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Filterpomp 28604GS
Deze zwembadfilterpomp zorgt ervoor dat u voortaan kunt genieten van een heerlijk schoon zwembad. De filterpomp is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te sluiten op de goed passende koppelstukken. Het type A filter die bij de pomp meegeleverd wordt, dient elke week één keer gereinigd te worden en na uiterlijk 4 weken vervangen te worden. De pomp is ideaal voor zwembaden van 4.000 tot 9.000 liter en filtert 2271 liter water per uur schoon. Op deze manier blijft het zwembadwater helder en schoon.

Onderhoudsset Deluxe
Met deze Deluxe onderhoudsset heeft u alle schoonmaakartikelen in huis! De Onderhoudsset Deluxe bevat alle accessoires die u ook in het standaard onderhoudspakket kan vinden plus nog vele extra's. De onderhoudsset deluxe bevat een langere aluminium steel (2.79m lang), waardoor u gemakkelijk meerdere meters kunt bereiken. Naast het schepnet om bladeren uit het zwembad te vissen bevat deze set ook een scrubborstel om klevend vuil uit het zwembad te schrobben, een stofzuigerslang en een vacuümpomp waar je de verschillende zuigmonden op kunt aansluiten. De ene kant van stofzuigerslang sluit je aan op de filterpomp en de andere kant op de vacuümpomp en u kunt beginnen met het schoonzuigen van uw zwembad!

Intex Grondzeil 472x472 cm
Dit grondzeil biedt extra veiligheid tegen scherpe voorwerpen en sterke grassoorten die het zwembad zouden kunnen beschadigen. Het grondzeil zorgt ervoor dat u volgend jaar opnieuw plezier heeft van uw zwembad en mag dan ook niet ontbreken.

Rectangular Frame Afdekzeil 300x200 cm
Dit afdekzeil zorgt ervoor dat er geen vuil in het zwembad komt als u er niet in zwemt. Door het geperforeerde materiaal blijft het regenwater niet meer op het afdekzeil liggen, waardoor het water kan ademen. Daarnaast zorgt het afdekzeil er voor dat de warmte van het zwembad langer vastgehouden wordt.

Verpakkingsinhoud
- Rectangular Frame Pool 300x200x75 cm
- Handleiding
- Reparatieset
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Filterpomp 28604GS inclusief filter
- Onderhoudsset Deluxe
- Grondzeil 472x472 cm
- Afdekzeil 300x200 cm

Let op! Wanneer het zwembad, de pomp en/of de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kan dit wegens hygiënische redenen niet langer worden geretourneerd!

Specificaties

  • Merk: Intex
  • Adviesleeftijd: vanaf 6 tot 99 jaar
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720574940459
  • Zwembad inhoud (liter): 3834
  • Zwembadtype: Familiebad
  • Type zwembad: Frame
  • Met pomp: Ja
  • Vorm buitenspeelgoed: Rechthoekig
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: PVC
  • Afmeting (cm): 300x300x200x75 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 300.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten