IPL ontharingsapparaat - lichtontharingsapparaat - ontharing van Zedar

3733325
69.00
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Genoeg gehad van je oude scheermesjes of pijnlijke wax behandelingen? Voorkom rode bultjes en ingegroeide haartjes dankzij de IPL ontharingsapparaat van Zedar. Met zijn bewezen effectiviteit en langdurige gladheid bespaar je niet alleen tijd maar zijn de door jouw gewenste delen gegarandeerd haarvrij!

Langdurige gladheid
Stoppels zijn verleden tijd dankzij de IPL ontharingsapparaat van Zedar. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het apparaat stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en simuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die terug groeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt je huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Doordat de haarzakjes in een rustfase gaan behoudt je een langdurig resultaat.

Gratis veiligheidsbril en scheermes
Om gelijk van start te kunnen wordt de veiligheidsbril en scheermes gratis meegeleverd. De speciale bril ter bescherming van je ogen is erg belangrijk tijdens het gebruik van de IPL ontharingsapparaat. Daarnaast moeten de haren voorafgaand geschoren worden en een lengte hebben tussen de 0,05-1mm.

Bewezen effectiviteit
Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen. De eerste 4 behandelingen moeten worden uitgevoerd in de eerste twee weken, week 3 en week 4 gebruik je hem v©v©nmaal per week. Daarna v©v©nmaal per 2 weken. Na 12 behandelingen kun je maanden genieten van een haarloze, gladde huid.

Pijnloos ontharen
Je hebt geen dure wax, scheerschuim of scheermesjes meer nodig. Met de IPL ontharingsapparaat van Zedar onthaar jij jouw benen en andere lichaamsdelen gemakkelijk thuis. Doordat je niet hoeft te scheren of waxen is dit de veiligste manier om jouw lichaam van het haar te ontdoen. Geen rode bultjes, bloedplekjes of ingegroeide haren meer. De IPL ontharingsapparaat van Zedar is alles wat je nodig hebt voor een glad resultaat zonder irritaties!

Geschikte haar- en huidtypen
De IPL ontharingsapparaat van Zedar werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variv´ren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere behandelingen op basis van IPL kan het niet worden gebruikt om wit / grijs, lichtblond of rood haar te behandelen en is het niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur.

Specificaties
Merk: Zedar
Aantal pulsen: 500.000
Spanning: 100-240V
Adapter: 19.5V

Specificaties

  • Merk: Zedar
  • EAN: 8720256144700
  • Snoerlengte (m): 200.0
  • Kleur: Champagnekleurig
  • Materiaal: Kunststof
  • Werkt op batterijen: Nee

Reviews

Gesponsorde producten