Isabelle Nails Polygel Set 15g. P2 #Perfect Clear

3621802
32.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Complete nagel polygel set voor het werken met de polygel methode, kleur Perfect Clear.


Dankzij deze polygel set zal het maken van een nieuwe manicure eenvoudig en snel uit te voeren zijn. De polygel set bevat alles wat je nodig hebt om een manicure te doen met deze methode:

- PolyLiquid 100 ml:
De Poly Liquid Solution is een vloeistof speciaal voor het werken met Polygel. Dankzij de Poly Liquid kun je eenvoudig polygel modelleren en de perfecte nagelvorm bereiken.
Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: bevochtig de borstel lichtjes in de Poly Liquid en je kunt van start gaan met het modelleren,
Stap 2: begint de gel iets te veel te kleven tijdens het modelleren? Dip de kwast dan iets in de vloeistof.

- AcrylGel 15 g - kleur Perfect Clear:
De polygel combineert de eigenschappen van gel en acryl in 1 om de natuurlijke nagelplaat en de verlenging te versterken. Door de moderne nagelgel verhard je natuurlijke nagels, geef je ze de perfecte vorm en verleng je ze zelfs tot de gewenste lengte. De acrylgel heeft een dikke consistentie, het wordt direct op de nagel gemodelleerd. Dit kan met een sjabloon of tip worden aangebracht. Het feit dat je het net zo lang kunt modelleren als nodig is om de nagels de perfecte vorm te geven, om de curve C te vormen, is voor elke nagelstylist gewenst. Het modelleren van de vorm van de nagel wordt gemakkelijk en vereist geen haast, omdat de gel alleen in de lamp hard wordt. Acrylgel hardt niet uit zonder nagellamp, dus je kunt je nagels een perfecte vorm geven, zolang je nodig hebt. Dankzij de perfecte consistentie loopt het niet uit en verspreidt het zich niet over de nagelriemen.

Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: bereid de nagels voor op een manicure, duw de nagelriemen naar achteren, verwijder losse velletjes en matteer de natuurlijke nagelplaat,
Stap 2: breng een basecoat aan op de nagels en hard deze laag uit,
Stap 3: breng een bolletje polygel aan, dit kan op de nagels met een sjabloon of in een tip,
Stap 4: dep je polygel pen in een de nail cleaner en modelleer de gel,
Stap 5: plak de gevormde gel tegen de gewenste nagel aan met de tip nog vast aan de bovenkant,
Stap 6: maak de brush een klein beetje vochtig met cleaner en werk de zijkanten strak bij en veeg de onderkant strak,
Stap 7: hard de nagels uit onder de lamp, let op: laat de tips tijdens het uitharden zitten,
Stap 8: wanneer de nagels uitgehard zijn kun je de tips een beetje indrukken waardoor deze gemakkelijk loslaten,
Stap 9: razend snel heb je nu een verlening van je nagels gebouwd, knip de gel bij en vorm deze in gewenste style,
Stap 10: wanneer gewenst kunnen je de gel overlakken met gellak. Deze gebruiksaanwijzing is te vinden onder de gellak kleur.

- Acrylpenseel:
Acrylpenseel met duurzame, nauwkeurig getipte borstelharen. Door de hoge kwaliteit van de materialen werkt het acrylpenseel perfect samen met de aquarel. Dankzij de perfecte opstelling van het haar is het acrylpenseel perfect voor het vormgeven en bouwen van een nagel en voor het maken van acrylversieringen.
Maak na het werk de borstelharen grondig schoon om de levensduur van de de acrypenseel te verlengen.

- Dual Form 100 stuks - 10 maten, 10 stuks van elke maat:
Dual Form past perfect bij het bouwen van het nagelskelet, waardoor ze een perfecte tunnel en delicate nagellijnen creëren. De C-curve zal nooit meer een probleem voor je zijn. Dankzij hen krijg je een natuurlijker effect en kun je de nagel in elke gewenste vorm brengen.
Gebruiksaanwijzing:
Het enige dat je hoeft te doen, is de vorm aanpassen aan je natuurlijke nagel. Breng vervolgens op de binnenste, holle kant van de mal een Poly acryl gel-bal ter grootte van een erwt aan, verdeel de massa gelijkmatig en breng aan op de nagel. Verhard dan in de lamp. Til de mal voorzichtig op door de zijkanten van de uiteinden vast te pakken en scheur deze af. De mallen zijn heel gemakkelijk los te maken van de massa en raken niet beschadigd, waardoor je ze vele malen kunt gebruiken. Het is zo eenvoudig dat je nagels binnen een paar minuten klaar zijn.

- Glaasje 5ml:
Perfect voor het mengen van henna of voor het spoelen van de ogen na de behandeling. Het is ook geschikt voor het bewaren van vloeistof en diverse soorten decoraties. Je kunt hem op verschillende manieren gebruiken. Het glaasje is zeer duurzaam en verkleurt niet.

- Katoenen celstofdeppers 20 stuks:
Gemaakt van de hoogste kwaliteit en perfect geselecteerde grondstoffen. Ze laten geen pluisjes achter, scheuren niet en absorberen goed. Sterk en duurzaam.

Specificaties

  • EAN: 8720604347296

Reviews

Gesponsorde producten