Isabelle Nails SUN5 Dual Led Professionele Nagellamp 48W.

2571509
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

IsabelleNails presenteert een prachtige Deal LED nagellamp met en wattage van 48. Buiten een modieus design, hardt deze lamp nagels uit tijdens manicure- en pedicurebehandelingen.


De lamp gebruikt LED-licht om traditionele UV-gels, LED-gels en hybride vernissen uit te harden. Door de DUAL LED-technologie te gebruiken, kun je de uithardingstijd van nagelstylingpreparaten aanzienlijk verkorten en zo tijd besparen. Dual LED is een combinatie van twee lichtbronnen met een dubbele golflengte van 365nm en 405nm. De lamp heeft een moderne uitstraling die zorgvuldig ontworpen is.

De lamp kan met of zonder de onderste bodem worden gebruikt, wat niet alleen een interessante uitstraling geeft, maar ook de uitvoering van een pedicure aanzienlijk vergemakkelijkt. Door de lamp uit te rusten met een Low Heat Mode- knop kun je het lampvermogen met de helft verminderen, wat vooral handig is bij het uitharden van gels. De Low Head Mode stand wordt gebruik voor preparaten die langer uitgehard moeten worden of mensen met gevoelige nagels. Door het lampvermogen te verminderen kan de gel uitharden zonder een onaangename verbranding te veroorzaken.

De lamp heeft een ingebouwde bewegingssensor. Wanneer de hand in de lamp gaat, gaat deze vanzelf aan. Dit maak een nagelbehandeling een stuk gemakkelijker en je helpt mee aan een beter milieu. Op de ingebouwde display zie je de duidelijke countdown gaan.

Technische gegevens:
De lamp is voorzien van 24LEDS met een totaal vermogen van 48W,
Timer keuze: 10, 30, 60 en 99 seconde.
Levensduur: tot 50.000uur,
Kleur: wit.

Specificaties

  • EAN: 8720246146851

Beoordelingen

Gesponsorde producten