JAP Beauty - Blackhead remover-Pore suction cleaner met 5 opzetstukken

2463333
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Nooit meer last van acne, mee-eters en puistjes dankzij de gemakkelijke oplossing van JAP Beauty

Veilig
Het uitknijpen van puistjes is onhygiënisch en kan zelfs littekens achter laten. De Blackhead Remover van JAP Beauty is de ideale oplossing voor jouw gezichtsreiniging. Deze vacuum mee eter verwijderaar zorgt voor een diepe reiniging van je poriën en verwijdert mee-eters met positief resultaat bij consistent gebruik. Daarnaast dient het ook om overtollig talg, ruwe huid, dode huidcellen en fijne lijntjes tegen te werken.

Gemakkelijk
Deze pore suction cleaner is met één druk op te knop te gebruiken. Dit model komt met 3 standen, 5 opzetstukken en Aloe vera maskers. De Blackhead Remover is veilig en kan eenvoudig worden gebruikt na bijvoorbeeld het douchen of wassen van je huid. Zorg ervoor dat de poriën zijn geopend.

Zet het gewenste kopstuk op de Blackhead Remover, je zult vanzelf aanvoelen welke het fijnste op jouw huid voelt. Het kopstuk met zilveren kristallen is bijvoorbeeld zacht en beter voor een zachte huid, maar scrubt wel tegelijk lichtjes de huid. Het grote opzetstuk pakt meer oppervlakte, maar zuigt wellicht wat harder.

De intensiviteit is te kiezen door op de aan/uit knop te drukken. Het wordt aangeraden eerst op de laagste stand te beginnen en dit op te bouwen. Beweeg vervolgens de blackhead remover over je huid, blijf niet stil op één plek. Voor beginners maximaal 2-3 minuten en ervaren gebruikers 4-5 minuten.

Gebruik de Blackhead Remover maximaal drie tot vier keer per week na een douche of het wassen van je gezicht. Gebruik het niet overmatig

Reinig
Met deze blackhead remover verwijder je zo alle zwarte puntjes op je neus, rond je neus, voorhoofd of op je kin. Knijp deze niet met je vingers uit, dit kan littekens en verstoppingen veroorzaken. Wanneer je veel make-up draagt kunnen je poriën sneller verstoppen. Reinig daarom je huid goed.

CompleetDe Blackhead Remover van JAP Beauty wordt geleverd met 5 opzetstukken, een oplaadkabel en aloe vera maskers.

Perfect voor huidverzorging en huid peeling. Reiniging van poriën. Acne verwijderen. Rimpels verminderen. Cel vernieuwing. Stevigere huid. Gladde huid. Mooie huid. Microdermabrasie machine. Elektrische gezichtsborstel. Gezichtsreinigingsborstel

Specificaties

  • Merk: JAP
  • EAN: 8719831835768
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten