JAP Sports WG-23E - Weegschaal - Personenweegschaal Digitaal - Lichaamsanalyse weegschaal - Wit

2449604
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze weegschaal doet alles wat je verwacht en zelfs meer!

Multifunctioneel
Meet meer dan enkel je lichaamsgewicht, deze nauwkeurige alleskunner beschikt naast uiterst precieze meetsensoren voor een grondige lichaamsanalyse bovendien over een Bluetooth-Smart-verbinding voor je smartphone of tablet waardoor je een compleet nieuwe kijk krijgt op gewicht managen. De weegschaal is tevens ook te gebruiken als analoge weegschaal voor enkel het lichaamsgewicht zonder app.

Baby modus
Met deze weegschaal kun je zelfs de kleinste in huis wegen. Door in de app de baby modus te selecteren kun je samen met je kleintje op de weegschaal gaan staan om zo zijn/haar te gewicht te wegen. Perfect als babyweegschaal en personenweegschaal.

De nieuwste technologie
Dankzij de zeer gevoelige RVS-meetsensoren worden het vetpercentage, vochtpercentage en spiermassa uiterst nauwkeurig vastgesteld. Ook berekent de weegschaal uw caloriebehoefte en je BMI. De smartweegschaal beschikt over een handige step-on-inschakeltechniek. Het geïntegreerd LED-Display van deze weegschaal met lichaamsanalyse is alleen zichtbaar tijdens het gebruik.

Via de applicatie is de weegschaal volledig in staat om je gewichtsdoelstellingen op een gezonde wijze te behalen. Vanaf nu is het mogelijk om je vitale gegevens direct en overal binnen de App te bekijken en managen, waardoor je eindelijk inzicht zult hebben in de ontwikkeling van bijvoorbeeld je vetpercentage, gewicht en spiermassa gedurende langere periodes.

Duidelijke grafieken met gewenste informatie zijn altijd voorhanden en deze data is tevens te synchroniseren tussen verschillende mobiele apparaten van zowel Apple als Android, of eenvoudig online achter je laptop. Met deze weegschaal heb je eindelijk grip op je gewicht, wanneer en waar je maar wilt.

Kortom, de perfecte personenweegschaal voor iedereen die gezond wil zijn en blijven!

Specificaties

  • Merk: JAP
  • EAN: 8719831835362
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Analoog of digitaal: Digitaal
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten