KAAT Amsterdam Sierkussen Mandarin Donkergroen

3713695
48.90
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Slaaptextiel-nl
4,1 Sterren
KAAT Amsterdam Sierkussen Mandarin Donkergroen
48.90
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Sierkussen Mandarin is een echte musthave voor in het interieur. Het sierkussen heeft een opvallende ronde vorm met een gestoffeerde knoop in het midden.

• Merk: KAAT Amsterdam
• Type: Sierkussen (inclusief binnenkussen van 100% polyester)
• Maat: 45 x 45 cm (rond)
• Materiaal buitenkant: 100% polyester, vulling 100% polyester
• niet geschikt voor de droogtrommel
• Kleur: Donkergroen

KAAT Amsterdam Sierkussen Mandarin Donkergroen

Sierkussen Mandarin is een echte musthave voor in het interieur. Het sierkussen heeft een opvallende ronde vorm met een gestoffeerde knoop in het midden. De uitvoering in zachte fluweel maakt het kussen helemaal van nu en geeft je interieur een luxe uitstraling. Dit sierkussen is gemaakt van 100% velvet polyester met een diameter van 40 cm. Het kussen wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen. Het kussen kan niet in de wasmachine en is ook niet geschikt voor de droogtrommel.

Stylen met sierkussens

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor hun interieur in de basis rustig en simpel te houden. Zorgvuldig uitgekozen accessoires springen dan opeens veel beter in het oog. Een interieur zonder poespas fleur je eenvoudig op met een stapel sierkussens in verschillende vormen, kleurtjes en printjes. Ook op een stoel of als stapeltje op de grond voorzien ze je woning onmiddellijk van kleur en gezelligheid. Ieder seizoen een andere stijl? Een mini-make-over is zo geregeld met de sierkussens van KAAT Amsterdam.

Over KAAT Amsterdam

KAAT Amsterdam wordt gedreven door reislust en een grote interesse voor landen en culturen. Dat is terug te zien in de vaak kleurrijke ontwerpen: van uitgestrekte stranden tot winterse taferelen, het merk weet ervaringen uit de hele wereld te vertalen naar zachte kussentjes waar je gewoon thuis – het hele jaar door - van kunt genieten. KAAT Amsterdam Sierkussen is een goed begin van je cosy kussentjesverzameling.

Specificaties

  • Merk: KAAT Amsterdam
  • EAN: 8719931193577
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Polykatoen

Beoordelingen

Gesponsorde producten