Kastorganizers - 10 stuks - Licht Grijs - Opbergmandjes - Kastverdeler

3472615
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

"Schat, waar zijn mijn sokken nou?" Herken je dit? Dan is het nu tijd om orde te scheppen en jouw kasten en alle spullen, zoals kleding, speelgoed en boeken netjes in deze kastopbergers te bewaren. Hiermee behoud je het overzicht én verleng je de levenduur van jouw spullen.

Deze organizers zijn niet alleen functioneel, maar zijn er ook nog zeer stijlvol uit. De achtdelige set bestaat uit drie verschillende maten en zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Gebruik deze stijlvolle organizers bijvoorbeeld in je huiskamer, de slaapkamer, het toilet, de badkamer en in een mooie (open) kast.

Organizers
- 10-delig: 2x groot, 2x middel en 6x klein
- Voor werkelijk alles te geschruiken
- Opvouwbaar
- Praktisch
- Stijlvol
- Ruimt op en verlengt de levensduur van uw spullen

Stevig, opvouwbaar én stijlvol
De organizers zijn zeer stevig en gemaakt van drielaags vlies karton en afgewerkt met hoogwaardig textiel. Het zijn de ideale lade verdelers. Tevens zijn de organizers opvouwbaar en waterafstotend. Je kunt deze dus ook gebruiken in vochtige ruimtes en afnemen met een vochtige doek. Deze stijlvolle organizers zijn een aanwinst voor ieder interieur en elke ruimte in huis. Dankzij het zwart met grijze design zijn ze niet alleen tijdloos maar ook passend in ieder interieur. De organizers zijn perfect voor in een open kast, op het dressoir of zelfs op de grond.

Specificaties:
- Kleur: Grijs
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): Verschillende formaten
- Gewicht: 1150 gram
- Aantal stuks in verpakking: 10

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720618026095
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen

Beoordelingen

Gesponsorde producten