Kenwood staafmixerset HDP401WH

5.0 Sterren
5 beoordelingen
1428884
84.99
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit product is uitverkocht
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Meng, hak en pureer ingrediënten snel en moeiteloos tot de perfecte maaltijd met de Kenwood Triblade staafmixerset HDP401WH van Kenwood. De nieuwe serie Triblade staafmixers is sneller, sterker en eenvoudiger te gebruiken dan ooit tevoren, dankzij de prestatieverbeteringen en nieuwe onderdelen.
 

Meng ingrediënten in een kortere tijd dankzij het uniek Triblade systeem, hierdoor mixt u gecontroleerd en efficiënt. De staafmixer Triblade HDP401 is uitgerust met speciaal ontworpen ribbbels en reduceren zuigkracht, bovendien is de staafmixervoet voorzien van 6 openingen wat het spatten voorkomt zodat u en uw keuken schoon blijven.
 

Dankzij de verbeterde motor van 800 Watt is de nieuwe reeks Triblade staafmixers 14% krachtiger dan ooit tevoren en kan het 20% zwaardere ingrediënten aan - tot de zwaarste ingrediënten zoals bevroren fruit en knolgewassen.
 

Door een verbetering aan de vorm van het handvat is de staafmixer Triblade HDP401WH nog comfortabeler in gebruik en dankzij het SuregripTM materiaal slippen uw handen niet, zelfs niet wanneer ze nat of vet zijn.
 

De nieuwe serie Triblade staafmixers kan zoveel meer dan alleen mengen dankzij de vele bijgeleverde accessoires. Creëer de perfecte romige aardappelpuree met de MasherPro pureerstaaf, soep met de roestvrijstalen voet of klop eiwitten en lichte beslagen in de speciaal ontworpen mengbeker met de ballongarde.
 
Alle Triblade accessoires zijn speciaal ontwikkeld om sneller en gemakkelijker resultaten te behalen. De staafmixervoet heeft 6 ribben, die de vloeistofstroom onderbreken zodat vloeistoffen door de ribben terug worden gekaatst naar de mesjes, wat de mengprestatie maximaliseert. Spatten worden voorkomen door de 6 uitstulpingen in de voet van de staafmixer.
 

Het kenwood Triblade systeem biedt als eerste een staafmixer met 3 mesjes, in plaats van 2, waarmee snel en efficiënt gemixt kan worden. De 3 mesjes zijn elk op een verschillende hoogte geplaatst waardoor er per rotatie maar liefst 3 keer wordt gesneden.
 

Voor precieze controle waar en wanneer u het nodig hebt. Met een extra impuls voor nog gladdere mengsels. 

Specificaties

 • Merk: Kenwood
 • Garantietermijn: 24 maanden
 • Artikelnummer: 4003230
 • EAN: 5011423186610
 • Accessoires: Metalen Triblade voet, 2 metalen 'MasherPro' pureervoeten (eentje voor fijn pureren en eentje voor grof pureren), Metalen ballongarde, 0.75L mengbeker met maatverdeling
 • Inhoud in liters: 0.75
 • Vermogen (Watt): 800.0
 • Aantal snelheden: 5
 • Kleur: Wit
 • Materiaal: Kunststof RVS
 • Afmeting (cm): 26,5x22,5x27,3 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten