Keter Tuintafel Joy 90x147x74,5

4,5 Sterren
6 beoordelingen
2479682
357.99
Je kunt 71 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 71 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Keter Tuintafel Joy 90x147x74,5
357.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Lekker van de tuin genieten, dat kan met deze tuintafel Joy van Keter. Het materiaal is kleurecht, onderhoudsvrij, weerbestendig en recyclebaar. Deze stijlvolle tafel heeft een trendy, antraciet kleur en is een aanwinst voor elke tuin of terras. De tafel heeft tevens een opening voor een parasol. 

Afmetingen
Breedte: 147 cm
Diepte: 74,5 cm
Hoogte: 90cm

Onderhoudsvoorschriften

Gebruik voor normaal onderhoud van het meubel een zachte doek. Om uw meubel langer in optimale conditie te houden kunt u gebruikmaken van de speciale reiniger voor kunststof.

Over Allibert
Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Allibert hoogwaardige kwaliteit, kunststof tuinmeubelen. Allibert is een vooruitstrevend, innovatief merk en laat zich dan ook inspireren door allerlei ontwikkelingen in de samenleving. De designers kijken naar de nieuwste trends op gebied van kleur, tuin, kunst, mode, maar ook naar de nieuwste technieken. Deze scherpe en heldere kijk op de samenleving en de maatschappij waarin men leeft zorgt ervoor dat Allibert altijd een interessant en tijdloos tuinmeubel assortiment biedt. Duurzaamheid speelt bovendien een belangrijke rol. Voor de productie van de tuinmeubelen wordt er gebruik gemaakt van duurzaam polypropyleen, wat 100% recyclebaar is. Dit betekent dat een oude stoel gebruikt kan worden als grondstof voor een nieuw kunststof product. Bovendien worden de tuinmeubelen van Allibert geproduceerd in Nederland. Hiermee wordt de duurzaamheid in het logistieke proces gegarandeerd. 

Specificaties

  • Merk: Keter
  • Artikelnummer: 0003532
  • EAN: 8711245148113
  • Kleur: Grijs
  • Afmeting (cm): 74,5x147x90 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten