Keukenweegschaal, Zwart – Weis Eco Pro

3585251
42.50
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Keukenweegschaal, Zwart – Weis Eco Pro
42.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Keukenweegschaal, Zwart – Weis | Eco Pro

Met de keukenweegschaal van Weis meet jij tot in de nauwkeurigheid. Erg handig als jij de juiste hoeveelheid chocolade of boter nodig hebt voor jouw beslag. De weegschaal is gemaakt van kunststof en het oppervlak van de weegschaal is gemaakt van duurzaam veiligheidsglas. Dit handige keukenhulpje is voor verschillende metingen mogelijk in grammen, ounces, ponden en milliliters voor zowel water als melk. Ook beschikt deze over efficiënte energieopwekking door te draaien aan het Eco Pro-wiel welke metingen mogelijk maakt gedurende ca. 3 minuten. De digitale keukenweegschaal heeft ook een aanduiding van de batterijstatus, zodat het wiel op elk moment opnieuw kan worden gedraaid om de weegtijd te verlengen. Om het nog mooier te maken beschikt deze zwarte weegschaal ook nog eens over tarra-weegfunctie welke het mogelijk maakt om verschillende levensmiddelen in verschillende schalen of kommen te wegen. Door de milieuvriendelijke technologie werkt deze zonder batterijen. Aan de onderkant zitten antislip rubberen voetjes voor een veilige grip.

Pluspunten:

Met energieniveau-indicator en tarra-weegfunctieNauwkeurige metingen in stappen van 1 gram, van 10 gram tot 5 kgMilieuvriendelijke technologie door werking zonder batterijen

Minpunt:

Misschien heb je liever een andere kleur?

Vanaf het allereerste begin hield Weis zich niet alleen bezig met de productie van draadwaren, maar ook met de vervaardiging van keuken- en huishoudartikelen van metaal. Al vroeg werden allerlei soorten gardes, raspen, fruitpersen en schuimspanen geproduceerd, die ook vandaag nog deel uitmaken van het productengamma. Zelfs de nestbaklepel, die vandaag de dag nog steeds bekend is, was ooit een uitvinding van de oprichter en zo bloeide en ontwikkelde het bedrijf zich voortdurend.

Specificaties

  • Merk: Weis
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4010411105399
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 19x24,5x3,2 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten