Kitchen & Home Antislipmatten - Onderkleed - Set van 2

3426193
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
Kitchen & Home Antislipmatten - Onderkleed - Set van 2
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Nooit meer onveilige situaties met gladde vloeren
Kitchen & Home antislipmatten zijn ideaal voor gebruik in ruimtes met gladde vloeren. Door de ruwe matten te gebruiken, wordt het gevaar om uit te glijden weggenomen. Dat betekent dus dat het een stuk gemakkelijker wordt om gewoon stabiel te blijven wanneer je over een gladde ondergrond loopt. Door de kwaliteit van het materiaal is het ook nog eens zo dat het in veel verschillende situaties goed te gebruiken is.

Niet alleen voor natte vloeren
De Kitchen & Home antislipmatten zijn niet alleen maar bruikbaar in natte ruimtes. Het is natuurlijk wel voordelig om de matten in bijvoorbeeld de badkamer te gebruiken. Daarnaast is het ook de ideale oplossing voor vloeren die van nature glad zijn. Ook op plekken waar gevaarlijke situaties kunnen ontstaan zijn de matten goed bruikbaar. Denk dan aan de trap of de vlonder, maar denk ook aan een spoelkeuken. Door de antislipmatten te plaatsen, wordt de kans op uitglijden geminimaliseerd. Bovendien werken ze niet alleen op de vloer, maar ook op andere plaatsen.

Gemakkelijk op maat te maken
De Kitchen & Home antislipmatten zijn simpel op maat te maken. Dat kan gewoon door te knippen. Het is dan ook mogelijk om ze voor allerlei doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook aan gebruik in een lade van een kast of op het dashboard van een auto. Daarmee wordt gezorgd dat spullen niet gaan schuiven bij beweging. De matten kunnen daarmee meerdere verschillende doelen dienen.

Specificaties

  • EAN: 8720168573797

Beoordelingen

Gesponsorde producten