Terug naar klantenservice overzicht

Je artikel ruilen

Ruilen van online gekochte artikelen (met uitzondering van Afterpay en Paypal) is mogelijk in de winkels wanneer het aankoopbedrag lager is dan € 129,95. Wanneer je een artikel in één van onze winkels hebt aangeschaft dan kun je dit artikel binnen 30 dagen ruilen. Wanneer je het artikel betaald hebt met contant geld of PIN dan krijg jij dit geld terug. Wanneer jij het artikel betaald hebt met cadeaukaarten en/of VVV bonnen dan krijg je een tegoedbon.

Wanneer je het artikel hebt betaald met een betaalpas dan is het ook mogelijk om het bedrag retour te pinnen.

Voor ruilen en retourneren gelden verder de volgende voorwaarden

Bepaalde artikelen kunnen niet geruild worden. Hieronder de uitzonderingen

  • Hygiëne producten waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Software waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Ingewisselde of ingevulde vouchers en tegoedbonnen, Treinkaarten, cadeaukaarten.
  • U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Voor bijvoorbeeld verbruiksartikelen zoals batterijen en lampen is het voor het beoordelen van het product niet nodig om deze uit te pakken. Doe je dit toch, dan is de waardevermindering 100% omdat deze niet meer verkocht kunnen worden.

Niet tevreden met kwaliteit?

Wanneer je in de veronderstelling bent dat het artikel niet aan de beoogde kwaliteit voldoet, bekijken we graag samen met jou het artikel. We raden je aan om met het artikel en het aankoopbewijs naar een dichtstbijzijnde winkel te gaan. Hier kan de deskundige winkelmedewerker het artikel beoordelen.