Terug naar klantenservice overzicht
Betaalmogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat het afronden van jouw online bestelling snel en veilig verloopt. Je kunt kiezen uit de volgende betaalopties:

iDealMet iDeal betaal je gemakkelijk en snel via jouw eigen bank. Met betalen via iDeal kom je in een beveiligde bankomgeving terecht voor het afronden van de betaling. Zo kun je de transactie veilig afronden. Betalen met iDeal is altijd gratis.

1.
Kies iDeal als betaalmethode
2.
Selecteer de bank waar jij een betaling mee wilt doen
3.
Wij nemen het bedrag van de bestelling over en vullen deze alvast voor je in
4.
Log in en rond de betaling af
5.
Nadat de transactie is afgerond keer je automatisch terug naar de webshop

CreditcardOok bieden wij je de mogelijkheid om de betaling te voldoen met door middel van creditcardbetaling. Kies in de betaalomgeving voor Creditcard en selecteer Visa of Mastercard. Wanneer je doorgaat met betalen kom je in een beveiligde inlog omgeving waar je jouw kaartgegevens in kunt vullen. Als alle gegevens juist zijn ingevuld kun je de betaling voldoen door je betaling te bevestigen. Betalen met Visa of Mastercard is altijd gratis.

PayPalMet PayPal betaal je snel en gemakkelijk online. Jouw PayPal account zit gekoppeld aan jouw rekeningnummer en door middel van in te loggen kun je gemakkelijk jouw betaling voldoen. Heb je nog geen PayPal account? Klik dan hier om er een aan te maken. Let op: bestellingen bij een externe verkooppartner kunnen niet worden betaald met PayPal.

AfterpayWanneer je jouw bestelling liever betaalt nadat je de bestelling hebt ontvangen kun je gebruik maken van AfterPay. Voor deze betaalmethode maken we gebruik van de diensten van AfterPay en wordt er eenmalig €1,99 in rekening gebracht. Een aantal dagen na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van AfterPay een digitale factuur. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te zijn voldaan.

Bij het gebruik maken van AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. De limiet van een AfterPay betaling wordt bepaald door een persoonsgebonden limiet, de hoogte hiervan wordt bepaald door AfterPay. Bij klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van AfterPay is dit op basis van hun betaalgedrag. Heb je vragen over de voorwaarden en het privacy beleid van AfterPay? Klik dan hier voor meer informatie.

Blokker cadeaukaartDe Blokker cadeaukaart is leuk om te geven èn om te krijgen. De cadeaukaarten zijn enkel te koop in onze winkels. De waarde van de cadeaukaart bepaal je zelf en is geldig op het gehele assortiment. Er zit geen bestedingstermijn verbonden aan de Blokker cadeaukaart.

De Blokker cadeaukaart kun je niet inwisselen voor contanten. Indien je in bezit bent van een Blokker cadeaukaart kun je deze gebruiken als betaalmiddel op onze site. Kies dan bij het afrekenen de optie ‘cadeaukaart Blokker’. Klik hier om het saldo van jouw Blokker cadeaukaart te controleren.

1.
Vul in het betaalscherm het 19-cijferige nummer van jouw cadeaukaart in. Deze vind je onder de barcode.
2.
Vul daarna de 4-cijferige pincode in die je vindt onder de kraslaag. Dit is een veiligheidscode om te voorkomen dat jouw kaart al eens is gebruikt.
3.
Indien het bedrag op de cadeaukaart onvoldoende is voor de gehele bestelling kun je de rest voldoen door middel van iDeal of Creditcard.
4.
Rond de betaling af en de bevestiging wordt getoond op het scherm.

VVV cadeaukaartMet de VVV cadeaukaart betaal je gemakkelijk en snel op onze website of in één van onze winkels. Klik hier om het saldo van jouw VVV cadeaukaart te controleren. Indien het saldo niet voldoende is om de gehele betaling te voldoen kun je gemakkelijk het restant betalen door middel van een andere betaalmethode. Geen enkel tegoed op de VVV cadeaukaart is inwisselbaar voor contant geld. Kies in het betaalscherm voor VVV cadeaukaart en voer jouw kaartnummer en veiligheidscode in. De veiligheidscode vind je onder de kraslaag ter beveiliging.

Huis & Tuin cadeaukaartDe Huis & Tuin cadeaukaart is het cadeau voor de persoon die gaat verhuizen, klussen of toe is aan een nieuw interieur. Je kunt jouw gekregen Huis & Tuin cadeaukaart gemakkelijk en snel bij ons inwisselen. Klik hier om het saldo van jouw cadeaukaart te controleren. Kies bij het afrekenen de optie ‘Huis & Tuin cadeaukaart’ en bevestig de betaling nadat je het kaartnummer en de veiligheidscode hebt ingevuld. De veiligheidscode vind je onder de kraslaag ter beveiliging.

Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.