Terug naar klantenservice overzicht

Betalen met kortingscode

Op dit moment zijn er geen algemene kortingscodes voor Blokker. Bij Blokker profiteer je altijd van kortingen en acties. Elke week zijn er diverse producten in de aanbieding. Daarnaast is er een elke dag een andere Dagaanbieding beschikbaar.

Er zijn regelmatig kortingscodes en winacties in omloop waarvan Blokker niet de organisator is, maar waarbij de naam van Blokker wordt misbruikt. Kortingscodes en winacties die gecommuniceerd worden via externe websites gelden niet. In de berichten worden vaak Blokker cadeaubonnen ter waarde van honderden euro’s aangeboden. In deze zogenaamde 'phishing-acties' worden onze naam en het logo misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. Trap hier niet in, het gaat om oplichterij.

Winacties van Blokker zijn op Facebook altijd gekoppeld aan de Blokker Facebookpagina www.facebook.com/Blokker of worden rechtstreeks doorgelinkt naar een webpagina van Blokker.nl. De website van Blokker is te herkennen aan de url, deze begint altijd met www.blokker.nl. E-mails en nieuwsbrieven van Blokker kun je herkennen aan de afzender met het Blokker e-mailadres, bijvoorbeeld klantenservice@blokker.nl.

Alléén persoonlijke kortingscodes die uitgegeven zijn via onze nieuwsbrief zijn geldig.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle aanbiedingen én winacties van Blokker? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je hebt een Blokker kortingscode ontvangen en je wilt daar graag gebruik van maken.

We leggen je graag uit hoe dit in zijn werk gaat

  • De Blokker kortingscode bestaat uit een combinatie van cijfers, hoofdletters en kleine letters. De kortingscode dient exact te worden overgenomen.
  • Wanneer je de Blokker kortingscode hebt geknipt en geplakt, kan het zijn dat er verborgen tekens of spaties worden meegenomen. We raden je aan om de kortingscode handmatig in te voeren.
  • De kortingscode is alleen geldig bij een minimum orderbedrag van € 25,-.

Wanneer je de kortingscode het niet doet neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.