Terug naar klantenservice overzicht

Betaalmogelijkheden bij blokker winkels

In winkels van Blokker kun je op verschillende manieren betalen:

Contant

Uiteraard kan er met contact geld betaald worden bij de Blokker. Biljetten van € 100,- en hoger worden niet aangenomen bij de kassa, dit vanwege de veiligheid van onze medewerkers.

Pin

In iedere winkel kun je met PIN betalen.

Creditcard

In een paar winkels van Blokker is het niet mogelijk om met creditcard te betalen. Uiteraard kunt u wel met uw creditcard online een bestelling doen op Blokker.nl of u kunt terecht in een van onze andere winkels indien u met creditcard wilt betalen.

VVV-bonnen / Iris cheques

VVV bonnen en Iris cheques zijn in te leveren in iedere winkel van Blokker. (Verzilveren via webshop is niet mogelijk).

Blokker cadeaukaart

In alle winkels kun je betalen met een Blokker cadeaukaart. Het bedrag dat op de cadeaukaart staat, wordt bij de betaling door de kassamedewerker in mindering gebracht. Wanneer je het saldo wilt weten van je Blokker cadeaukaart, kun je dit vragen aan de kassamedewerker of zelf nakijken via de online saldo checker. Een cadeaukaart van Blokker is een betaalpas waarmee je kunt betalen in winkels van Blokker en op Blokker.nl. Cadeaukaarten zijn alleen te koop in de winkels van Blokker. De waarde van de cadeaukaart kun je zelf bepalen en tussendoor kun je eventueel de cadeaukaart opwaarderen. Cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig en geldig op het gehele assortiment. Het is niet mogelijk om een cadeaukaart in te wisselen voor contant geld.

Huis & Tuin Cadeaukaart

Jij hebt een Huis & Tuin Cadeaukaart gekregen. Hét cadeau voor diegene die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een nieuw interieur. Van de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires, tot praktisch klusmateriaal en prachtige planten of bloemen; met Huis & Tuin Cadeau geef je altijd een cadeau waarmee iemand zijn huis of tuin binnen een
handomdraai van een nieuwe look kan voorzien!

De cadeaukaart is te besteden in meer dan 1000 winkels en natuurlijk ook bij Blokker. De gever bepaalt zelf welk bedrag (tussen de € 5 en € 150) hij of zij op de cadeaukaart zet, waardoor Huis & Tuin Cadeau voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau is.

Jij kunt de cadeaukaart inwisselen bij de Blokker winkel en/of bij je online bestelling op Blokker.nl