Terug naar klantenservice overzicht

De bezorging door een externe verkooppartner

 1. Bezorging door externe verkooppartners
  De externe verkooppartner ontvangt vanuit Blokker de orderinformatie van jouw bestelling. Vervolgens zijn zij verantwoordelijk voor het tijdig verzenden van het pakketje via een eigen vervoerder. De externe verkooppartner verpakt en verzendt de bestelling in een eigen verpakking vanuit het eigen distributiecentrum.
 2. Levertijd van je bestelling
  Een verkooppartner moet een product tussen 1 en maximaal 10 werkdagen bezorgen. De exacte bezorgtermijn staat altijd bij het artikel genoemd. Daarnaast staat de levertijd vermeld op de orderbevestiging.
 3. Volg je pakket met Track & Trace
  Om je bestelling te kunnen volgen tijdens het bezorgproces verstuurt de externe verkooppartner zelf een Track & Trace-code naar het mailadres dat je hebt ingevuld tijdens het bestellen van het artikel.
 4. Product afhalen in een Blokker winkel
  Je kunt alleen artikelen van Blokker zelf laten bezorgen bij een winkel om deze daar op te halen.
 5. Als je een bestelling hebt gedaan met daarbij een artikel van Blokker en een artikel van een externe verkooppartner, dan is het helaas niet mogelijk om de bestelling als geheel in de winkel te laten afleveren. De website zal deze optie in dat geval ook niet tonen. Om je Blokker-artikel in een winkel te laten afleveren kun je een aparte bestelling doen. Hierbij moet je het Blokker-artikel niet combineren met een product van een externe verkooppartner.
 6. Bezorgafspraak bij grote en zware producten
  Het is helaas niet mogelijk om grote en zware producten als trampolines en speelhuisjes in een winkel te laten afleveren. Voor de bezorging van dit soort artikelen wordt een bezorgafspraak met je ingepland. De externe verkooppartner neemt telefonisch of per e-mail binnen één werkdag contact met je op om deze afspraak in te plannen. Tijdens het bestellen van het artikel vragen we je om je telefoonnummer en e-mailadres aan ons door te geven zodat deze bezorgafspraak met je gemaakt kan worden. De afspraak kan alleen ingepland worden met de klantenservice afdeling van de externe verkooppartner.