Blokker cadeaukaart

In alle winkels kun je betalen met een Blokker cadeaukaart. Het bedrag dat op de cadeaukaart staat, wordt bij de betaling door de kassamedewerker in mindering gebracht. Wanneer je het saldo wilt weten van je Blokker cadeaukaart, kun je dit vragen aan de kassamedewerker of zelf nakijken via de online saldo checker


Een cadeaukaart van Blokker is een betaalpas waarmee je kunt betalen in winkels van Blokker en op Blokker.nl. Cadeaukaarten zijn alleen te koop in de winkels van Blokker. De waarde van de cadeaukaart kun je zelf bepalen en tussendoor kun je eventueel de cadeaukaart opwaarderen. Cadeaukaarten van Blokker zijn 3 jaar geldig en geldig op het gehele assortiment.  


Het is niet mogelijk om een cadeaukaart in te wisselen voor contant geld. Klik hier om het saldo van je cadeaukaart na te kijken. In de winkels van Blokker is het saldo op te vragen bij de kassa. Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je voor de optie kiezen, 'betalen met cadeaukaart'. Wanneer je de bestelling betaalt met een cadeaukaart, kun je deze ook deels betalen met iDEAL of creditcard. 


Afrekenen met Blokker cadeaukaart

  • Vink de optie 'Cadeaukaart' in het betaalscherm aan en klik op onderin ‘betalen’ 
  • Ben je 100% zeker dat je je aankoop wilt voltooien. Vul dan het kaartnummer in. Dit is het 19-cijferige nummer dat onder de barcode staat.  
  • Vul vervolgens de veiligheidscode in. Dit is een 4-cijferige pincode die verborgen zit onder de zilverkleurige kraslaag. Kras de laag weg en neem de pincode over.  
  • Klik op 'betaal'.
  • Wanneer het bedrag op de cadeaukaart onvoldoende is, kun je bijbetalen via iDEAL of creditcard. Klik hiervoor op het bijbehorende symbool. 
  • Als je een cadeaukaart hebt verzilverd kun je niet meer terug naar de betaalgegevens. Ben je toch terug gegaan naar blokker.nl, dan kan het zijn dat je cadeaukaart wordt gezien als leeg. Heb je de cadeaukaart echter nog niet verzilverd, dan zal binnen 24 uur het bedrag worden geretourneerd op je cadeaukaart. 

Cadeaukaarten

Leuk om weg te geven of te ontvangen


De cadeaukaarten van Blokker zijn te verkrijgen in onze winkels. Je kan deze besteden in al onze winkels.

De cadeaukaart kan nu ook gebruikt worden als betaalmiddel op Blokker.nl.