Blokker cadeaukaart

In alle winkels kun je betalen met een Blokker cadeaukaart. Het bedrag dat op de cadeaukaart staat, wordt bij de betaling door de kassamedewerker in mindering gebracht. Wanneer je het saldo wilt weten van je Blokker cadeaukaart, kun je dit vragen aan de kassamedewerker of zelf nakijken via de online saldo checker. Een cadeaukaart van Blokker is een betaalpas waarmee je kunt betalen in winkels van Blokker en op Blokker.nl. Cadeaukaarten zijn alleen te koop in de winkels van Blokker. De waarde van de cadeaukaart kun je zelf bepalen en tussendoor kun je eventueel de cadeaukaart opwaarderen. Cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig en geldig op het gehele assortiment. Het is niet mogelijk om een cadeaukaart in te wisselen voor contant geld. Klik hier om het saldo van je cadeaukaart na te kijken. In de winkels van Blokker is het saldo op te vragen bij de kassa. Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je voor de optie kiezen, 'betalen met cadeaukaart'. Wanneer je de bestelling betaalt met een cadeaukaart, kun je deze ook deels betalen met iDEAL of creditcard.


Afrekenen met Blokker cadeaukaart

  • Vink optie in betaalscherm aan: 'Cadeaukaart'. Vul kaartnummer in. Dit is het 19-cijferige nummer dat onder de barcode staat.
  • Vul de veiligheidscode in. Dit is een 4-cijferige pincode die verborgen is onder de zilverkleurige kraslaag. Kras de laag weg en neem de pincode over.
  • Wanneer het bedrag op de cadeaukaart onvoldoende is, kun je bijbetalen via iDEAL of creditcard.
  • Klik op 'betaal'.

Cadeaukaarten

Leuk om weg te geven of te ontvangen


De cadeaukaarten van Blokker zijn te verkrijgen in onze winkels. Je kan deze besteden in al onze winkels.

De cadeaukaart kan nu ook gebruikt worden als betaalmiddel op Blokker.nl.