Terug naar klantenservice overzicht
Garantie op onze producten

Op ieder product wat je bij Blokker hebt aangekocht geldt de wettelijke garantie, dit houdt in dat een product datgene is of moet doen wat jij er als klant in alle redelijkheid van mag verwachten.

Indien je aangekochte product niet meer naar behoren werkt, terwijl je dat nog wel zou mogen verwachten, gaan wij samen met jou op zoek naar een goede oplossing. Indien het gebrek onder de garantie valt kunnen wij afhankelijk van het product en de aard van het gebrek zorgen wij voor een reparatie, vervanging of een terugbetaling van het aankoopbedrag. Neem hiervoor contact met onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels.

Heb je een product gekocht bij onze verkooppartners?Je hebt dan een koopovereenkomst met de verkooppartner gesloten, de verkooppartner helpt jou graag verder om tot een goede oplossing te komen. Bekijk hier de contactgegevens van onze externe verkooppartners.

Wat is er uitgesloten van garantie?

normale slijtage en veroudering, zoals bijvoorbeeld het verkleuren van tuinmeubilair;
gebreken die niet zijn ontstaan doordat het product niet ‘normaal’ is gebruikt, bijvoorbeeld door ondeskundig gebruik, gebruik van consumentenproducten voor professionele doeleinden of demontage.

Wanneer komt de garantie te vervallen?

breuk van het product (tenzij dit door normaal gebruik is ontstaan).
indien tijdens onderzoek blijkt dat het product reeds door een derde is geprobeerd te herstellen. De onderzoekskosten zijn in dat geval voor jouw rekening.
Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.