Terug naar klantenservice overzicht
Retourneren of ruilen van je (online) aankoop in één van onze winkels

Aankopen die gedaan zijn in de winkel of op Blokker.nl kunnen binnen 30 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden in één van onze winkels. Je ontvangst het aankoopbedrag van het geretourneerde product direct contant terug in de winkel.

Retourneren in de winkel is alleen mogelijk:

als het aankoopbedrag van het online aangeschafte product lager is dan € 129,95. Als het aankoopbedrag van het product hoger is dan € 129,95 verzoeken wij je om de online aankoop retour te sturen met behulp van het retour & omruilformulier (deze zit bijgevoegd bij jouw bestelling en vind je hier).
als je niet met AfterPay of PayPal hebt betaald. Als je wel met AfterPay of PayPal hebt betaald dan is het alleen mogelijk de online aankoop retour te sturen met behulp van het retour & omruilformulier.
als je het aankoopbewijs (factuur of bankafschrift) en een legitimatiebewijs meeneemt.
als de producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Retourneren in de winkel is niet mogelijk:

als het aankoopbedrag van het online aangeschafte product hoger is dan € 129,95. Wij verzoeken je om de online aankoop retour te sturen met behulp van het retour & omruilformulier (deze zit bijgevoegd bij jouw bestelling en vind je hier.
als het product zwaarder is dan 30 kilo en/of groter dan 175 x 78 x 55 centimeter. Wij komen we het product in dat geval gratis* bij je ophalen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice om een afhaalafspraak in te plannen.
als het online aangeschafte product bij een externe verkooppartner vandaan komt. Als je een product van een externe verkooppartner wilt retourneren kijk dan hier voor meer informatie en instructies.
producten waarvan de verzegeling is verbroken (zoals batterijen en hygiëne gevoelige producten)
Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.