Terug naar klantenservice overzicht
Inleveren van oude kleine elektrische apparaten

Het is mogelijk om bij aankoop van een nieuw elektronisch apparaat je oude kleine elektronische apparaten bij ons in te leveren zodat wij deze op een milieuvriendelijke manieren volgens wettelijke regels kunnen recyclen/vernietigen. Er zijn twee mogelijkheden om je oude elektrische apparaat bij ons in te leveren:

1.
Lever je oude kleine elektrische apparaat in bij een Blokker winkel bij jou in de buurt. Zorg er voor dat het oude apparaat leeg en schoon is.
2.
Stuur je oude elektrische apparaat naar ons op. Je kan het oude apparaat meegeven aan de PostNL bezorger wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Je kunt het apparaat ook zelf opsturen kan naar ons antwoordnummer:

Blokker BV
Antwoordnummer 10265
2800 VB Gouda
3.
Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om je apparaat af te geven bij een milieustraat bij jou in de buurt.

Voorwaarden retourneren oude apparaten:

verpak het oude apparaat in een stevige verpakking met passende afmetingen of in een afgesloten zak die niet kan scheuren.
zorg ervoor dat het apparaat leeg en schoon is (vrijgemaakt van vloeistoffen en vetten).
zorg ervoor dat eventuele losse onderdelen goed zijn vastgezet en dat het geheel goed verpakt is, zodat ze tijdens het transport geen schade kunnen toebrengen aan andere producten.
zorg ervoor dat het pakket niet groter is dan 175×78×58cm en niet zwaarder is dan 30 kilo.
zorg ervoor dat ons retour adres goed leesbaar is op de bovenkant van het pakket
vermeld bij ons adres op het pakket, in de linkerbovenhoek het bestelnummer van je nieuw bestelde product.

Pakketten die groter zijn dan 175×78×58 cm en zwaarder dan 30 kilo kunnen niet voor recycling/vernietiging bij ons worden aangeboden. Deze producten kunnen alleen worden afgeven bij een milieustraat bij jou in de buurt. Sommige gemeenten kunnen het ook bij je ophalen.

Belangrijk:

de inname van het oude apparaat is definitief en kan niet mee worden ingetrokken.
deze service geldt voor alle apparaten die een accu, batterij(en) en/of een stekker hebben. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om je apparaat af te geven bij een milieustraat bij jou in de buurt.
Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.