Inleveren van oude kleine elektrische apparaten

Het is mogelijk om bij aankoop van een nieuw elektronisch apparaat je oude kleine elektronische apparaten bij ons in te leveren zodat wij deze op een milieuvriendelijke manieren volgens wettelijke regels kunnen recyclen/vernietigen. Er zijn twee mogelijkheden om je oude elektrische apparaat bij ons in te leveren:

  1. Lever je oude kleine elektrische apparaat in bij een Blokker winkel bij jou in de buurt. Zorg er voor dat het oude apparaat leeg en schoon is.
  2. Je kan ook het oude apparaat meegeven aan de bezorger, hiervoor zal je wel van te voren contact op moeten nemen met de klantenservice. Klantenservice maakt voor jou een afspraak met de bezorger.
  3. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om je apparaat af te geven bij een milieustraat bij jou in de buurt.

Voorwaarden retourneren oude apparaten:

  • verpak het oude apparaat in een stevige verpakking met passende afmetingen. Inpakken: zo pak je dat aan | DHL Parcel
  • het apparaat dient leeg en schoon te zijn (vrijgemaakt van vloeistoffen en vetten).
  • eventuele losse onderdelen zijn goed vastgezet en dat het geheel goed verpakt is, zodat ze tijdens het transport geen schade kunnen toebrengen aan andere producten.
  • het pakket mag niet groter zijn dan 175×78×58cm en niet zwaarder zijn dan 30 kilo.
  • ons retour adres is goed leesbaar op de bovenkant van het pakket, vermeld bij ons adres op het pakket, in de linkerbovenhoek het bestelnummer van je nieuw bestelde product.

Pakketten die groter zijn dan 175×78×58 cm en zwaarder dan 30 kilo kunnen niet voor recycling/vernietiging bij ons worden aangeboden. Deze producten kunnen alleen worden afgeven bij een milieustraat bij jou in de buurt. Sommige gemeenten kunnen het ook bij je ophalen.


Belangrijk:

De inname van het oude apparaat is definitief en kan niet mee worden ingetrokken.deze service geldt voor alle apparaten die een accu, batterij(en) en/of een stekker hebben. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om je apparaat af te geven bij een milieustraat bij jou in de buurt.


Nog niet geholpen?

Klik hier om contact met ons op te nemen.