Klask 4 spelers bordspel - Magnetisch spel - Bordspellen Volwassenen en Kinderen

Omschrijving

Wie wordt de nieuwe Klask kampioen? Klask is onweerstaanbaar met zijn dynamische combinatie van snelle actie, behendigheid en tactiek! Klask is niet alleen verschrikkelijk leuk om te spelen, je moet er ook tactisch inzicht en snelle handen en hersenen voor hebben.

Denk je dat je snel genoeg bent?
Heb jij een geweldige oog-handcoördinatie? Of wil je stug verdedigen, je tegenstander uit zijn tent lokken en op het juiste moment terugslaan? Iedereen in huis wil meedoen met dit bekroonde spel voor vier spelers. Je krijgt er geen genoeg van!

Klask bordspel
Het magnetische spelmechanisme van Klask is uniek en uitdagend voor jong en oud. De spelers hebben onder het Klaskbord controle over de magneten. Alle spelers proberen te scoren en ondertussen de witte pionmagneten in het middenveld te ontwijken.

Spelbeschrijving
Vier spelers zitten tegenover elkaar met het speelveld tussen hen in. De bal wordt weggeschoten en het spel begint. Behendig, wild of met juist veel precisie wordt de bal heen en weer geschoten met door spelers bestuurde magnetische pionnen.

Een rond gat aan het einde van iedere helft is je doel. Vijf magnetische witte pucks liggen in het midden en gaan proberen om aan je pion te kleven. Of erger: de tegenstander schiet ze tegen je pion aan met de bal. Je scoort punten op de volgende 4 manieren:
-Je schiet een goal!
-Je bent zo wild bezig dat je de magnetische controle over je pion verliest en die vliegt over het veld.
-De pion van de tegenstander heeft 3 witte pucks die eraan kleven.
-De tegenstander kijkt niet uit en schuift zijn pion in eigen doel, die zo geblokkeerd wordt met een luid geluid: KLASK!

Specificaties

  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar
  • CE keurmerk: Ja
  • EAN: 6430031713305
  • Taalinstellingen: Nederlands
  • Maximum aantal spelers: 4
  • Spelsoort: Behendigheidspel
  • Spel speeltijd (min): 0 - 15 min.

Reviews

Gesponsorde producten