KlikAanKlikUit ACC2-3500R Compacte Stopcontactschakelaarset

3754661
52.20
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
KlikAanKlikUit ACC2-3500R Compacte Stopcontactschakelaarset
52.20
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Let op: wil je deze schakelaar ook via de app kunnen bedienen, dan heb je de ICS-2000 Internet Control Station of de KlikAanKlikUit Smart bridge (opvolger van de ICS-2000) nodig!

Let op: deze KlikAanKlikUit set is niet geschikt voor type E stopcontacten (Belgie). Deze compacte draadloze stopcontactschakelaarset van KlikAanKlikUit maakt het bedienen van je verlichting veel gemakkelijker. Steek de stopcontactschakelaars in de bestaande stopcontacten, steek je verlichting of andere apparaten erin en je kunt je verlichting schakelen vanuit het comfort van je luie stoel, zonder dat de andere stopcontacten worden geblokkeerd.

Aansluiten en bedienen

Je kunt deze ontvangers draadloos bedienen door ze te combineren met de inbegrepen afstandsbediening die kan worden aangesloten op 16 afzonderlijke apparaten of een brede reeks andere Start Line-zenders (433 MHz) van KlikAanKlikUit. Je hebt veel mogelijkheden, aangezien de schakelaars op maar liefst 32 zenders kunnen worden aangesloten. Sluit ze aan op een draadloze wandschakelaar van KlikAanKlikUit of een deur- of bewegingssensor, zodat de verlichting wordt ingeschakeld wanneer je op die donkere zolder komt. Deze set bied je de mogelijkheid om jouw huis intelligent te maken.

Brede compatibiliteit

De stopcontactschakelaars werken met alle lampen en andere apparaten tot 3500 watt. De installatie is zeer eenvoudig: de stopcontactschakelaar gaat automatisch gedurende zes seconden in koppelingsmodus wanneer deze in het stopcontact wordt gestoken. Druk vervolgens op de knop AAN op de zender en het apparaat kan draadloos worden in- en uitgeschakeld. Ideaal voor die moeilijk te bereiken stroomschakelaars! Je kunt de stopcontactschakelaars ook handmatig bedienen: schakel je lampen en andere apparaten in en uit door op de aan-uitknop op de behuizing te drukken.

Slim en veilig ontwerp

Dankzij de kinderbeveiliging kunnen de schakelaars veilig worden gebruikt in een huis waar kinderen aanwezig zijn. De schakelaars kunnen overal in huis in een stopcontact worden gestoken en dankzij het compacte ontwerp worden de andere schakelaars niet geblokkeerd. Dankzij het draadloze bereik van 30 meter binnenshuis kunnen de schakelaars overal in huis worden gebruikt. Geniet van het comfort van draadloos schakelen!

  • Voor het draadloos in-/uitschakelen van lampen/apparaten tot 3500 watt
  • Compact ontwerp, kan binnenshuis in elk stopcontact worden gestoken
  • Werkt met KlikAanKlikUit Start Line-afstandsbedieningen, wandschakelaars, sensoren of ICS-2000 (app)
  • Aanvullende handmatige bediening: schakel je lampen/apparaten in door op de knop AAN/UIT op de behuizing te drukken
  • Aansluiting met kinderbeveiliging
  • Bedien tot 16 afzonderlijke lampen/apparaten
  • Bedien meerdere lampen/apparaten met één knop
  • Lange batterijlevensduur (batterij meegeleverd)
  • Zendbereik tot 30 meter

Specificaties

  • Merk: KlikAanKlikUit
  • EAN: 8713439702101

Beoordelingen

Gesponsorde producten