Konstsmide LED kerstverlichting cluster met geheugenfunctie - 5,8 meter

1909472
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DutchDo
4,1 Sterren
Konstsmide LED kerstverlichting cluster met geheugenfunctie - 5,8 meter
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dit fraaie en veelzijdige LED clustersnoer met 768 lampjes met 8 standen looplicht van Konstsmide is een echte lichtdecoratie topper. Dit 5.8 meter lange energiezuinige en duurzame lichtsnoer van het Zweedse premium kerstverlichting merk Konstsmide is uitermate geschikt als lichtdecoratie voor binnen en buiten. Een clustersnoer kenmerkt zich door een hoofdkabel waar omheen een groot aantal lampjes is gewikkeld. Dit geeft een uitbundig en feestelijk lichteeffect, zeker in combinatie met een van de looplichteffecten. Dit snoer is bij uitstek geschikt om (kerst)bomen en struiken te verlichten maar ook allerlei objekten in binnen of buitenruimte. In een glazen vaas of lantaarn verdubbelt de sfeervolle output van dit snoer.

Het snoer is voorzien van 768 super sfeervolle extra warmwitte 2200K LED lampjes en heeft een chaser met drukknop waarmee uit 8 selecteerbare standen looplicht kan worden gekozen, onder andere ook vastlichtend (combination, in waves, sequential, slo glo, chasing/flash, slow/fade, twinkle/flash, steady on). Door de royale lengte van het snoer, de flexibele zwarte kabel, de mooie verdeling van de lampjes over het snoer en het ruime aansluitsnoer van 10m, is het snoer eenvoudig toe te passen op elk object naar keuze. Het snoer werkt op een 24V buitentrafo en is voorzien van een Europees veiligheidskeurmerk en daarmee volkomen veilig in gebruik. De LED lichtbronnen zijn zeer duurzaam en gaan ten minste 20.000 uur mee, dat wil zeggen minimaal 20 jaar bij dagelijks gebruik van 3 uur. Onderhoud of vervangen van LED lampjes is dus niet nodig. Tevens is dit snoer zeer energiezuinig en voorzien van energielabel A. Dit snoer is kwalitatief hoogwaardig: degelijk uitgevoerd en geproduceerd uit duurzame materialen, dus draagt bij aan een beter milieu. Het snoer wordt geproduceerd in een SA8000 (Social Accountability) gecertificeerde productielocatie. Konstsmide is feestelijk het hele jaar door!

Konstsmide kwaliteitsgaranties

- Degelijke uitvoering: bovengemiddelde kabeldikte, voorkomt oververhitting
- Hoge trek- en wring belasting door goede technische constructie
- Goede kwaliteit LED lampjes
- Gebruik van milieuvriendelijke, recyclebare en brandvertragende materialen
- Semko-Intertek Europees keurmerk EN60598 op technische constructie en veiligheid voor de consument
- Sociale arbeidsomstandigheden in produktiefaciliteiten: SA-8000 gecertificeerd

Over het merk Konstsmide

Konstsmide (est Gnosjo 1942, Zweden) is een trendsettend Zweeds merk in kerst- party- en buitenverlichting dat zich al generaties lang specialiseert in produktie en distributie van elektrische kerstverlichting met een hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Belangrijke kernwaarden van Konstsmide zijn: aandacht voor traditie en detail in producten met respect voor de gebruiker en de leefomgeving. Er is aandacht voor permanente verbetering en innovatie van duurzame, sfeervolle (LED) kerstverlichtingsartikelen voor binnen- en buitengebruik. Daarbij worden geen concessies gedaan aan toegepaste duurzame materialen en gebruiksvriendelijke uitvoering. Alle elektrische kerstverlichtingartikelen van Konstsmide hebben een onafhankelijk Europees veiligheidskeurmerk: een permanente garantie voor degelijke constructie en optimale veiligheid. Alle artikelen worden geproduceerd in produktielocaties waar sociale arbeidsomstandigheden voldoen aan SA-8000.

Specificaties

  • Merk: Konstsmide
  • Artikelnummer: 4811153
  • EAN: 7318303862809
  • Aantal lampjes: 768
  • Buiten / binnengebruik: Binnen en buiten
  • Lichtkleur: Extra warm wit
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 580 (L)
  • Snoerlengte verlicht (m): 5.8
  • Snoerlengte tot verlichting (m): 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten