Kruidenrekje voor 16 tot 20 kruidenpotjes - Keukenrek - staand

4,5 Sterren
2 beoordelingen

Omschrijving

Mooi en praktisch kruidenrek met 4 lagen. Biedt plaats aan maximaal 20 kruidenpotjes. Zo heb je al jouw favoriete kruiden altijd bij de hand!

Lekker eten, daar houden we allemaal van. En om het eten perfect op smaak te brengen zijn kruiden onmisbaar. Daarom staat er een behoorlijk aantal kruidenpotjes in je kast. Maar dat is niet handig. Ze staan door elkaar en je vindt niet altijd het juiste potje. Dat is verleden tijd met dit kruidenrek.

Afmetingen
> 29 x 20 x 38 cm (Lengte x Breedte x Hoogte).

De voordelen van bamboe
Het kruidenrekje is gemaakt van een natuurlijk materiaal, namelijk bamboe hout. Bamboe heeft een aantal goede eigenschappen. Zo is het niet alleen stevig, het ziet er ook nog eens mooi natuurlijk uit. Omdat bamboe een natuurlijke uitstraling heeft is het een perfect materiaal voor kruidenrekken en past het in elke keuken.

Ruimte voor 20 kruidenpotjes
Op dit kruidenrekje is gemakkelijk plaats voor 16 tot 20 kruidenpotjes. Hoeveel potjes er precies op passen hangt af van de grootte van de potjes.

Je kruidenpotjes verdeel je over 4 plankjes. Elk plankje is ongeveer 27 cm lang waardoor er 4 tot 5 potjes op een plankje passen. Elk plankje is 5 cm diep waardoor potjes er stevig op staan. Aan de achterzijde van de onderste plankjes is een steunplankje gemaakt. Daardoor vallen de potjes niet van het rekje af.

Ruimtebesparend & overzichtelijk
Het rek is erg praktisch en ruimtebesparend. Door dit rekje heb je al je kruiden georganiseerd bij elkaar staan.

Eenvoudige montage
Het kruidenrek is letterlijk in een paar minuten te monteren. Alle benodigdheden om het rek te monteren worden meegeleverd.

Afgebeelde decoraties zijn bij de levering niet inbegrepen. Decopatent® is een beschermd handelsmerk.

Specificaties

  • Merk: Decopatent
  • EAN: 0090165157848
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Bamboe

Beoordelingen

Gesponsorde producten