Kruik - Biggdesign Eyes - Warmwaterkruik - Warmwater Kruik met Hoes

3624772
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De rode warmwaterkruik van Biggdesign komt met een zachte pluche kruik hoes. De warmwaterkruik staat bekend als een uitstekend hulpmiddel om ongemakken, zoals buikpijn, rugpijn, of spierpijn te voorkomen. De warmwaterkruik met pluche hoes is tevens onmisbaar voor koude wintermaanden. De kruik zal je bed opwarmen, zonder kans op verbranding. De pluche hoes van de kruik maakt de warmwaterkruik ook veiliger dan warmwaterkruiken met alleen een rubberen buitenkant. De warmwater kruik, die tevens opvalt met zijn artistieke en creatieve ontwerp, kan ook een leuke cadeau zijn voor een verjaardagscadeau of een kerstcadeau in de koude wintermaanden. Na gebruik kan je de afneembare hoes van de warmwaterkruik op 30 ° C wassen, de kruik moet wel voorzichtig gewassen worden. De warmwaterkruik biedt gemakkelijk en praktisch gebruik en helpt je pijn te verlichten en te ontspannen. Wanneer koud water wordt bijgevuld, vermindert het de zwelling bij kleine verwondingen. Je kunt de warmwaterzak gemaakt van duurzaam rubber materiaal veilig gebruiken dankzij het strak gesloten roterende deksel. Je kan hem ook op kantoor bewaren om tijdens werktijd het te gebruiken. Productspecificaties van de warmwater kruik: inhoud: 2 liter, afmeting: 20x35 cm, kleur: indigoblauw. Wat zijn de voordelen van de Biggdesign warmwaterkruiken ten opzichte van de concurrenten? De warmwaterkruik is gemakkelijk te reinigen. Je kan de pluche hoes van de warmwaterkruik na gebruik makkelijk verwijderen en wassen op 30 ° C. Onze warmwaterkruik is inclusief de pluche hoes, dus niet alleen een rubberen warmwaterkruik, die je huid kan verbranden. De hoes van de kruik is tevens ontworpen door een professionele designer. Onze warmwater kruiken onderscheiden zich door design, veiligheid, en gebruiksvriendelijkheid. Wie wil deze schattige warmwater kruik nou niet?

Gebruiksinstructies:

  • Het rubber waaruit warmwaterkruiken bestaan, is niet langdurig bestand tegen zeer heet water, dus is het niet toegestaan een watertemperatuur van hoger dan 60 graden Celsius te gebruiken. Dit is zowel voor uw veiligheid als de levensduur van de kruik.
  • Vul de kruik eerst 10% met koud water om vervolgens tot ongeveer twee derde met heet water uit de kraan te vullen. Dus niet direct uit de waterkoker.
  • Knijp de lucht uit de kruik. Zorg dat de kruik rechtop staat, waarbij de bodem op een plat oppervlak staat. Druk vervolgens langzaam op de zijkanten van de kruik, waardoor de lucht uit de fles wordt geperst. Doe dit totdat je het water in de fles naar de opening van de fles ziet stijgen.
  • Sluit voorzichtig de dop van de kruik.
  • Controleer of de kruik lekt.
  • Specificaties

    • Merk: BiggDesign
    • EAN: 8681126423441
    • Kleur: Multikleur
    • Materiaal: Kapok
    • Afmeting (cm): 20x341x5 (LxBxH)
    • Gewicht exclusief verpakking (gr): 341.0

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten