Krumble Pot en fles opener verschillende maten rood

3601516
8.95 7.16
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeLiving
4,4 Sterren
Krumble Pot en fles opener verschillende maten rood
8.95 7.16
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De pot- en flessenopener, geniaal in alle eenvoud

De Krumble universele potopener blinkt uit in eenvoud, maar is een geweldige tool om in huis te hebben. Steeds meer wordt er in de keuken gewerkt met groenten en voedsel uit blikken en potten. Vooral als je een druk leven hebt, dan ontbreekt de tijd om uitgebreid en vers te gaan koken. Als je dan een pot groente uit de kast kunt halen, dan scheelt dit verschrikkelijk veel tijd. Alleen de tijdsbesparing wordt alweer minder als blijkt dat de pot wel heel goed dichtgeschroefd zit. Wat je ook probeert, je krijgt de pot niet open. Veelal wordt er dan een sterker iemand bijgehaald die de pot wel open kan krijgen. Deze opener is geniaal, waardoor je nu helemaal zelf de potten kunt openen.

Eigenschappen

  • 4 in 1 potopener met vier verschillende afmetingen
  • Afmetingen: 23 x 9 x 2 cm (lxbxh)
  • Materiaal: kunststof
  • Kleuren: Rood met grijze accenten

Hoe werkt de de universele potopener?

Het product is universeel, want het is zowel geschikt voor potten als flessen. De opener lijkend op een simpele tang, heeft vier inkepingen, waardoor vrijwel alle maten deksels en doppen te openen zijn. Je kijkt gewoon naar de grootte van de deksel of dop en legt dan de opener eromheen. Je drukt de opener samen en zonder al te veel kracht te zetten, open je je pot of fles. De werking is gewoonweg simpel en kan je heel veel gehannes in de keuken besparen. Geen gedoe meer in de keuken dat je deksels van potten niet meer los kunt krijgen of doppen van een fles. Verwacht ook geen enkele vorm van extra details aan deze opener, want het is juist de eenvoud dat dit keukengerei zo succesvol maakt.

Productspecificaties Krumble universele potopener

Deze pottenopener en flessenopener in één, is volledig gemaakt uit kunststof. Het is gemakkelijk te gebruiken, want in de lengte is de opener 22 centimeter en in de breedte 9 centimeter. De binnenranden die het deksel- of dopformaat weergeven is grijs van kleur en de rest is rood van kleur. Verder zit er geen opsmuk aan en is het gewoon een no-nonsense keukengereedschap waar je normaliter niet snel aan denkt, maar toch zult missen op momenten dat je hem nodig zou moeten hebben.

Specificaties

  • Merk: Krumble
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719688009664
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 23x9x2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 140.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten