Leifheit Regulus Supra veger

1349789
56.10
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Leifheit Regulus Supra veger
56.10
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Leifheit Regulus Supra veger brengt supersnel reinheid in het huis. Dee mechanische rolveger is direct klaar voor gebruik, geheel zonder stroom en zonder accu. Geen gedoe met kabels, geen gewicht dat door de woning getrokken of gedragen moet worden, geen lawaai en geen stroomverbruik. Voordat de stofzuiger überhaupt gebruikt kan worden, is de rolveger Regulus al klaar. Ook het vermogen klopt: de speciale supra-borstels verzamelen stof, vuil, kruimels en haren van elke vloer. Of het nu om gladde vloeren gaat, zoals tegels en laminaat, of om tapijt. De rolveger gaat tot aan de plinten, zonder dat er een vuile rand achterblijft.

Na het vegen kunt u de borstel eenvoudig verwijderen en afspoelen onder water. Het vuil wordt opgevangen in een stofcontainer in plaats van in een zak. Als het reservoir vol is, kan deze snel en hygiënisch worden geleegd, zonder uw handen vuil te maken. De enorme beweeglijkheid van de rolveger is bijzonder praktisch. Het scharnier reageert op elke beweging en beweegt moeiteloos om tafel- en stoelpoten. Bovendien reinigt deze rolveger moeiteloos onder kasten en bedden.

Over Leifheit
Leifheit is een van de meest toonaangevende aanbieders van huishoudelijke producten in Europa. In en om het huis zorgt Leifheit voor passende oplossingen in de vorm van degelijke en kwalitatief hoogstaande producten. Al meer dan 50 jaar biedt Leifheit producten voor huishoudelijke toepassingen, ontwikkeld met het oog op gemak en gebruikscomfort. 

Specificaties

  • Merk: Leifheit
  • Artikelnummer: 4100543
  • EAN: 4006501119506
  • Geschikt voor welk type vloer: Tegels Laminaat Houten vloer Parket
  • Inclusief steel: Ja
  • Kleur: Turquoise
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 27,5x29,5x39 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten