Lenor - Ochtendfris - Wasverzachter - 360 Wasbeurten - 9000ml - (6x1500ml)

3800244
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Lenor Wasverzachter Fresh Meadow, langdurige frisheid, 6 x 1,5 l (60 wasbeurten)
Dermatologisch getest en hypoallergeen
Natuurlijke essences en een speciale lichte geur om ervoor te zorgen dat u en uw gezin profiteren van knuffelbare zachtheid.
Verse lakens tot een hele week (Merkbare Lenor-versheid tot 1 week)
Langdurige frisheid
Wasverzachter met frisse appel, meloen, schone bloemen en sandelhouttonen
Verzorgende zachtheid, voor zachte en pluizige stoffen, minder kreuken, gemakkelijker strijken en minder statische elektriciteit
Stofbescherming, tegen uitrekken, vervagen en bobbelen

Lenor wasverzachter geeft je langdurige frisheid - tot wel een hele week verse lakens*. Lenor Fresh Meadow brengt een zoete, fruitige, bloemige geur met een heldere citrustop. De unieke frisse buitenlucht wordt bereikt door een mix van frisse appel- en meloentonen met schone bloemen en sandelhout.

Merkbare Lenor-versheid tot 1 week.

Veiligheidswaarschuwingen
Vloeibare wasverzachter kan de ontvlambaarheid van de stof verhogen. Het gebruik van meer dan aanbevolen kan dit effect versterken. Gebruik dit product niet: - Op nachtkleding voor kinderen of kledingstukken die zijn gelabeld als vlambestendig, omdat dit de vlamweerstand kan verminderen. - Op kledingstukken die gemaakt zijn van luchtigere stoffen (zoals fleece, velours, chenille en badstof). Kan een allergische reactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Blijf uit de buurt van de ogen. Als het product in de ogen komt, grondig uitspoelen met water.

Specificaties

  • Merk: Lenor
  • EAN: 8001841453811
  • Aantal wasbehandelingen: 360
  • Inhoud in liters: 9000.0

Reviews

Gesponsorde producten