Lichtgewicht rollator Nitro SL

3913807
149.95
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Lichtgewicht rollator Nitro SL
149.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De rollator Nitro SL is de perfecte metgezel voor iedereen die er op uit wil. Met een extra laag gewicht van slechts 5,5 kg en een handig vouwsysteem kunt u dit model gemakkelijk overal mee naartoe nemen, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw sociale kring uit te breiden en de wereld om u heen te verkennen. De Nitro SL is licht en gemakkelijk op te vouwen en is een geweldige manier om gemakkelijk op pad te gaan.

Tijdens een wandeling is er gelegenheid om tot rust te komen, en met de Rollator Nitro SL kunt u precies dat doen! Met zijn brede zitting en rugleuning krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft als u op de Nitro SL zit. En maak je geen zorgen, ook tijdens het lopen heb je comfort - de Nitro SL is aan beide zijden voorzien van een stoephulp, waardoor het overwinnen van oneffenheden veel gemakkelijker gaat en minder kracht kost.

Waarom zou u kiezen voor de rollator Nitro SL?

? Extreem laag gewicht

Deze geweldige rollator is gemaakt van aluminium, maar weegt slechts 5,5 kg - lichter dan de meeste carbon rollators! U kunt dus genieten van het gemak van een rollator zonder de extra last van het gewicht en de hoge prijs van een carbon rollator dankzij de Nitro SL.

? Comfortabel zitten

Om het comfort van de Nitro SL rollator te vergroten, is de breedte van het zitvlak 46 cm. Hierdoor heeft u een ruim zitvlak, wat ervoor zorgt dat u niet strak of klem tussen de rollator zit. Ook is de rollator voorzien van een rugsteun. Door de rugsteun, welke op hoogte in te stellen is, ontvangt u voldoende steun om tot rust te komen.

? Eenvoudig opvouwbaar

Als u op zoek bent naar een rollator welk eenvoudig op te vouwen is, is de Nitro SL een perfecte keuze. Door de lus bij de zitting omhoog te trekken, vouwt de rollator samen, om deze gemakkelijk in bijvoorbeeld de auto te tillen. Door dit eenvoudige systeem wordt uw mobiliteit vergroot en ervaart u maximaal gemak.

Standaard compleet uitgerust

De rollator wordt standaard compleet uitgerust, om u van alle gemakken te voorzien. Zo is de Nitro SL rollator uitgerust met een dubbele remfunctie, waarmee u kunt remmen tijdens het lopen of de rollator op de rem te zetten om veilig te kunnen zitten. Bij de achterwielen, is er een stoephulp gemonteerd en wordt de rollator Nitro SL verder geleverd met een stokhouder en een rugsteun, zodat u zorgeloos op pad kunt.

--faq--

Veelgestelde vragen

Hoe vouwt de rollator Nitro SL op?

Door de lus op de zitting omhoog te trekken, vouwt de rollator mooi naar elkaar toe. De rollator blijft in opgevouwen stand rechtop staan en is dankzij het lage gewicht van 5,5 kg ook makkelijk te tillen in bijv. de auto.

Welke accessoire(s) zit er standaard bij?

Standaard wordt de rollator Nitro SL geleverd met een stokhouder, een boodschappentas en een rugsteun.

Hoe wordt de rollator thuisbezorgd?

De Nitro SL wordt in een doos bezorgd. Met een aantal simpele handelingen, waar geen gereedschap voor nodig is, zet u de rollator in enkele minuten in elkaar.

Hoe stel ik de handgreep hoogte af?

Zorg ervoor dat de gebruiker rechtop achter de rollator staat met de armen los langs het lichaam. Zorg ervoor dat de handgrepen ten hoogte van de pols komt en zet deze vervolgens vast met de draaiknop. Hiervoor is geen gereedschap nodig en kan met de hand worden gedaan.

Heeft de rollator Nitro SL ook een stoephulp?

Ja, dankzij de stoephulp kunt u de rollator eenvoudig over stoepranden heen krijgen. Bij de achterwielen, beide zijde, vindt u de stoephulp en werkt vrij eenvoudig. Zet uw voet op de stoephulp en trek vervolgens met uw armen de rollator naar u toe. Dit kost weinig kracht en de rollator kantelt eenvoudig.

Specificaties

  • Merk: Drive
  • EAN: 6973142310846
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten