Life-is-Licious Hot-Pot & Grill apparaat - Gourmetstel Grilplaat Bakplaat Tafel BBQ Fondue

3,5 Sterren
2 beoordelingen

Omschrijving

Is jouw favoriete bezigheid lekker eten met vrienden of familie? Ben je het gourmetten inmiddels beu? Dan wordt deze Hot Pot & Grill jouw nieuwste verslaving. De multifunctionele bak- en grillplaat in combinatie met de Hot Pot biedt jou de mogelijkheid om de meest uiteenlopende lekkernijen samen met jouw tafelgenoten te bereiden. Dat wordt lachen, gieren brullen en natuurlijk smullen!

Voordelen
? Hot Pot en bak-/grillplaat-in-1
? Barbecueën, bakken, roerbakken, grillen, roosteren, stoven, soep maken, frituren
? Snel gaar
? Gezond koken
? Energiezuinig
? Eenvoudig in gebruik
? Hoogwaardig & duurzaam materiaal

Thaise Hotpot, Koreaanse Hotpot, Chinese Hotpot, enz.. . Zelfsbgluhwein met worst voor in de winter, kaasfondue en chocoladesaus met gegrilde ananas, rijst met gegrilde groenten en vlees… Loopt het water je al in de mond?! Met deze multifunctionele Hot Pot & Grill barbecue, bak, roerbak, grill, rooster, stoof of frituur je de meest verrukkelijke gerechten. Daarnaast is deze Hot Pot & Grill uitsluitend gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en is daardoor onverwoestbaar.

Gezellig samen eten
Niks is leuker dan gezellig samen met vrienden of familie eten. Of het nou een speciale dag is, kerst is, of een gewone doordeweekse dag, de Hot Pot & Grill zorgt sowieso voor een feestelijke sfeer. Dankzij de Hot Pot in combinatie met de bak-/grillplaat bereid je samen de meest uiteenlopende lekkernijen.

Gezond koken
Dankzij de antiaanbaklaag heb je geen overtollig bakboter of olie nodig om jouw eten te bereiden. Dit is niet alleen gezonder, het behoudt ook de smaak van het eten beter.

Alles-in-1
Barbecueën, bakken, roerbakken, grillen, roosteren, stoven, soep maken en frituren… Letterlijk alles kun je bereiden met deze handige alles-in-1 gourmetstel 2.0. Zo hoef je geen rekening te houden met alle specifieke wensen van jouw tafelgenoten. Iedereen kan zijn of haar favoriete gerecht op de Hot Pot & Grill bereiden.

Nieuwste innovatie
Vergeet het ouderwetse gourmetstel. Deze energiezuinige Hot Pot & Grill is de nieuwste innovatie op het gebied van borrel-apparatuur. Plan die gezellige borrel-avondjes met vrienden maar alvast in.




Link voor SUPER RECEPTEN:
https://www.youtube.com/watch?v=azKrr02BrGw&list=RDCMUCkRBu0K655809AdvDajyJJA&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=lIe0y2aJ52w&list=RDCMUCkRBu0K655809AdvDajyJJA&index=3
https://www.youtube.com/watch?v=dT0MKcaQSSs&list=RDCMUCkRBu0K655809AdvDajyJJA&index=1
https://www.youtube.com/watch?v=nOolqk8a59w

Specificaties

  • Merk: Life is Licious
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Hot-potDekselSnoerHandleiding
  • EAN: 7435150817827
  • Vermogen (Watt): 2000.0
  • Afmeting (cm): 77x36x15 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten