Medion P61200 - Partyluidspreker - Bluetooth - Lichteffecten - Wieltjes - 35W RMS - Zwart

3197700
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bluetooth 5.0
Met de Bluetooth-functionaliteit geniet je gewoonweg van meer comfort. Sluit je mobiele apparaten draadloos aan om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding wordt met enkele eenvoudige stappen tot stand gebracht en geeft je voldoende bewegingsvrijheid door het grote bereik.

Geïntegreerde oplaadbare batterij
Of het nu gaat om een tuinfeest of een strandparty: met de geïntegreerde oplaadbare accu is het geluidssysteem ook zonder stopcontact klaar voor gebruik. Eén keer opladen is genoeg voor 3 uur muziekplezier van topklasse - waar je ook feest viert!

Sfeervolle LED-verlichting
Geen enkel feest zou compleet zijn zonder de juiste verlichting. Gekleurde LED-lampen zijn daarom geïntegreerd in de geluidsinstallatie om een echte feeststemming te creëren zonder tijd te verliezen door eerst lichten te moeten ophangen.

Microfoonaansluitingen voor karaokepret
Gebruik de twee microfoonaansluitingen om zaken aan te kondigen op een feestje, zoals het volgende nummer. Of je houdt gezellige karaoke zangwedstrijden en beleef plezier met jouw gasten.

AUX-in voor meer afwisseling
Sluit externe apparaten zoals je MP3-speler, smartphone of tablet aan via een 3,5 mm-aansluiting op de AUX-aansluiting van het audioapparaat. Je kunt genieten van je favoriete muziek of podcasts in een uitstekende geluidskwaliteit.

Sterke bassen en een helder geluid
In de tuin of in een grote zaal: met de krachtige 350 watt (35 watt RMS) luidspreker geef een coole twist aan jouw feest. Dit alles wordt wordt nog beter met de ingebouwde krachtige bass!

Party to go
Je hebt de feestlocaties niet altijd voor het uitzoeken? Met de mobiele partyluidspreker van MEDION komt het volgende feestje naar jou toe! Een verjaardag in de garage, een tuinfeest of een karaokeparty in de slaapkamer? Je bepaalt gewoon zelf waar je volgende feestje plaatsvindt. Met de bijpassende muziekselectie breng je je gasten pas echt in feeststemming. Het maakt daarbij niets uit of je een van de vijf voorinstellingen voor geluid kiest of eenvoudig je smartphone aansluit via Bluetooth. Verschillende instelbare lichteffecten zorgen voor de finishing touch. Het feest kan nu echt beginnen.

Krachtige prestaties in trolleydesign
De MEDION partyluidspreker blinkt uit door de fantastische combinatie van prestaties, design en bediening. Met een luidsprekervermogen van 350 watt laat hij je beslist niet in de kou staan. En als je feestje dan toch in het water valt, pak je gewoon de telescoopgreep beet en rol je snel naar de volgende locatie.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4061275129304
  • Aantal speakers: 1
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 38,5x40x59,3 (LxBxH)
  • Bluetooth bereik (in meters): 10.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten