MEDION LIFE P61202 Bluetooth Soundbar NFC 2 x 25 Watt AUX Ingang Optische Ingang

2555835
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hollywoodgeluid voor in de woonkamer
Beleef je favoriete films en series met perfect op elkaar afgestemd geluid. De MEDION soundbar biedt een grandioos klankspektakel in een compacte behuizing die naadloos in elke woonomgeving past. Hoor de stemmen van de acteurs kristalhelder en aanwezig. Laat je meeslepen door enorme explosies of geweldige muziekcomposities, die goed tot hun recht komen met de krachtige stereoluidsprekers.

Flexibel geluid, flexibel ontwerp
Door de drie speciaal op elkaar afgestemde geluidsinstellingen (muziek, film, flatscreen) kan het geluid optimaal worden aangepast aan de betreffende bron. Bijzonder indrukwekkend is het slimme afneembare ontwerp: plaats de soundbar in één geheel onder de televisie of splits de behuizing in een paar simpele stappen in twee speakers en zet ze apart in de kamer - voor optimaal stereogeluid. Via bluetooth en NFC is de soundbar heel eenvoudig draadloos te verbinden met een smartphone of tablet. Dit verandert uw muziekcollectie vanaf uw mobiele apparaat in een geheel nieuwe luisterervaring. Of sluit de televisie of andere bronnen aan op de soundbar via HDMI (ARC), een AUX- of optische ingang - voor maximale flexibiliteit en het beste geluid.

Twee-in-een voor vernuftige flexibiliteit
Das clevere Design erlaubt Dir völlige Freiheit bei der Aufstellung. Die Soundbar besteht aus zwei Lautsprechern, die Du entweder getrennt voneinander aufstellst, oder als Einheit unter dem Fernseher platzierst.

Voor de bombastische thuisbioscoop
Verbeter het geluid van je TV aanzienlijk. De Soundbar biedt je een sterke akoestiek met een ingebouwde versterker en twee krachtige luidsprekers. Of het nu gaat om film hits, favoriete series of muziek - alles klinkt zo beter!

Draadloos verbonden
Met de Bluetooth-functionaliteit geniet je gewoonweg van meer comfort. Sluit je mobiele apparaten draadloos aan om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding wordt met enkele eenvoudige stappen tot stand gebracht en geeft je voldoende bewegingsvrijheid door het grote bereik.

Beste geluid voor alle inhoud
Stem je thuisbioscoop af op je exacte voorkeuren met een druk op de knop. Met kant-en-klare geluidsprogramma's levert de geluidsbalk geluid dat perfect is geoptimaliseerd voor bijvoorbeeld films of muziek.

NFC (Near Field Communication)
NFC is een draadloze manier om snel twee apparaten met elkaar te verbinden voor gegevensoverdracht en wordt ook ondersteund door jouw soundbar. Als je bijvoorbeeld jouw smartphone in de buurt van het NFC-symbool op de MEDION LIFE-geluidsbalk brengt, kan je de krachtige luidsprekers ervan gebruiken om zonder veel moeite en zonder verdere omwegen muziek van jouw telefoon af te spelen.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275129250
  • Afstandsbediening: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 9,2x80x6,2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten