Medion P61220 - Soundbar met Subwoofer - Bluetooth - 2 x 30 Watt - 60 Watt Subwoofer - Zwart

2555836
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Geluid zoals in de bioscoop

Bombastisch thuistheatergeluid
Deze soundbar van Medion, met een extra 60 watt subwoofer, is een krachtige upgrade voor je entertainment in huis. Dankzij het volledige vermogen van de stereoluidsprekers ruil je het matige geluid van je televisie in voor een echte thuisbioscoopsfeer. Met drie geluidsprofielen en specifieke bediening voor hoge en lage tonen, kan je genieten van muziek, videogames en films in aangrijpende kwaliteit die je meteen in de actie trekt. Het hoogtepunt: je kan de soundbar als een enkele luidspreker onder je tv instellen of als stereoluidsprekerspaar gebruiken. Deze soundmaker past perfect in je huis en verwent zowel de ogen als de oren.

Flexibel klinkt goed
Voor onbezorgd genieten maken de soundbar en de grote verscheidenheid aan aansluitingen je leven zo gemakkelijk mogelijk. Met optische ingang, HDMI-aansluiting en draadloze Bluetooth-functionaliteit haal je het beste geluid uit al je eindapparaten - inclusief tablets en smartphones. Het volgende feest wordt dus gegarandeerd een succes!

Voor de bombastische thuisbioscoop
Verbeter het geluid van je TV aanzienlijk. De Soundbar biedt je een sterke akoestiek met zijn ingebouwde versterker, subwoofer en twee krachtige luidsprekers. Of het nu gaat om filmhits, favoriete series of muziek - alles klinkt beter op deze manier!

Draadloos verbonden
Met de Bluetooth-functionaliteit geniet je gewoonweg van meer comfort. Sluit je mobiele apparaten draadloos aan om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding wordt met enkele eenvoudige stappen tot stand gebracht en geeft je voldoende bewegingsvrijheid door het grote bereik.

Beste geluid voor alle inhoud
Stem je thuisbioscoop af op je exacte voorkeuren met een druk op de knop. Met kant-en-klare geluidsprogramma's levert de geluidsbalk geluid dat perfect is geoptimaliseerd voor bijvoorbeeld films of muziek.

NFC (Near Field Communication)
NFC is een draadloze manier om snel twee apparaten met elkaar te verbinden voor gegevensoverdracht en wordt ook ondersteund door jouw soundbar. Als je bijvoorbeeld jouw smartphone in de buurt van het NFC-symbool op de MEDION LIFE-geluidsbalk brengt, kan je de krachtige luidsprekers ervan gebruiken om zonder veel moeite en zonder verdere omwegen muziek van jouw telefoon af te spelen.

Twee-in-een voor slimme flexibiliteit
Het slimme ontwerp geeft je volledige vrijheid van plaatsing. De geluidsbalk bestaat uit twee luidsprekers, die afzonderlijk of als een eenheid onder de tv geplaatst kunnen worden.

Blikvanger
Bevestig de soundbar aan de muur met de meegeleverde accessoires en maak er een echte blikvanger van. Het voegt niet alleen visueel belang toe aan jouw TV set-up, het bespaart ook ruimte en versterkt het geweldige geluid.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275129816
  • Afstandsbediening: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 6,2x80x9 (LxBxH)
  • Bluetooth bereik (in meters): 10.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten