MEDION LIFE Bluetooth Party Speaker P67038 Bluetooth 5.0 Krachtige bas Microfoonaansluiting LED lichteffecten

2500194
129.00
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Diepe Bass en LED verlichting
Dit Party geluidssysteem van MEDION ziet er goed uit, is makkelijk te transporteren, makkelijk te gebruiken en biedt veel functies. En het belanrijkste een goed geluid, dat van elk feest een belevenis maakt. Met een totaal van 440 watt (PMPO) klinkt deze bluetooth speaker heel erg goed. De X-Bass-functie versterkt de toch al indrukwekkende bass - voor muziek die je kunt voelen. De verlichting voegt net effe wat meer sfeer toe.

Mobiele entertainer
Met de handige handgreep kan je deze flinke speaker gemakkelijk vervoeren. De ingebouwde Bluetooth-module maakt het mogelijk om mobiele apparaten zoals smartphones en tablets met deze luidspreker te koppelen en gemakkelijk draadloos muziek af te spelen. Je kunt natuurlijk ook de AUX-aansluiting gebruiken en een MP3 of CD-speler via de kabel aansluiten. De geïntegreerde FM-radio met automatische frequentiescan maakt het mogelijk om ook als alle mobieltjes leeg zijn nog verder te luisteren. Dankzij de twee microfoonverbindingen is het geluidssysteem ook perfect voor karaoke.
Vermogen om te knallen

440 Watt (PMPO) vermogen
Zorgt dat je overal bovenuit komt en dankzij alle handige aansluitingen heb je een ruime keus aan muziek, verder staat het bedienpaneel je om alles in te regelen zoals jij het wil.Met De X-BASS functie gaan jij en je vrienden dadelijk helemaal los!

Party-time thuis of onderweg
Dankzij de lang meegaande accu kun je tot wel 15 uur van muziek genieten, dus neem die speaker mee, waar je ook heen gaat. Is de accu leeg? Dan laad je hem zo weer op! De led CHARGE licht tijdens het opladen rood op.

Als het opladen is voltooid en de ingebouwde accu volledig is opgeladen, licht de led CHARGE groen op. Als de accu te ver leeg is, begint de led CHARGE rood te knipperen. Zo weet je altijd wanneer het tijd is om de speaker op te laden

Beste radio-ontvangst met PLL-FM
Luister naar de beste muziekmix of laat je informeren over het laatste nieuws: Met de geïntegreerde PLL FM-radio kun je de klok rond je favoriete zenders in eersteklas stereokwaliteit ontvangen.

Draadloos verbonden
Met de Bluetooth-functionaliteit geniet je gewoonweg van meer comfort. Sluit je mobiele apparaten draadloos aan om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding wordt met enkele eenvoudige stappen tot stand gebracht en geeft je voldoende bewegingsvrijheid door het grote bereik.

Karaoke op elk moment
Zet je gasten op het podium en geef een spontane karaokeparty! Een microfoon is al inbegrepen en is ideaal voor een grappig vocaal optreden dat je party onvergetelijk zal maken!

Geweldig geluid met X-Bass
Sommige nummers hebben gewoon meer bas nodig. Dit systeem benadrukt het lage frequentiebereik met een druk op de knop. Op deze manier voelen de luisteraars de volledige kracht van je geluidsinstallatie.

Stemmingsverlichting geïntegreerd
De geïntegreerde gekleurde LED's zorgen voor een onvergelijkbare sfeer, vooral in de avonduren. De lichteffecten gloeien op het ritme van je muziek, voor de beste feeststemming!

Muziek plezier uit de buurt van het stopcontact met geïntegreerde batterij
Of het nu gaat om een tuinfeest of een strandfeest: met de geïntegreerde oplaadbare batterij is het geluidssysteem ook zonder stopcontact klaar voor gebruik. Eén keer opladen is genoeg voor 15 uur eersteklas muziekplezier, waar je ook feestviert.

Microfoonaansluitingen voor karaokepret
Gebruik de twee microfoonaansluitingen om zaken aan te kondigen op een feestje, zoals het volgende nummer. Of je houdt gezellige karaoke zangwedstrijden en beleef plezier met jouw gasten.

2 x 220 Watt voor maximaal muziekvermogen
2 x 220 Watt uitgangsvermogen zit in deze compact behuizing voor muziek wat perfect geluid maakt. Zo hoef je niet noodzakelijk extra luidsprekers aan te schaffen. Bovendien, bespaartdit je ook tijd tijdens de op- en afbouw van jouw set.

Specificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4061275127751
  • Aantal speakers: 2
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 26,2x26x60,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 7700.0
  • Bluetooth bereik (in meters): 10.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten