Lifetime Games Hinkelspel Speelkleed - met 4 Werpschijven - voor Binnen en Buiten

Lifetime Games Hinkelspel Speelkleed - met 4 Werpschijven - voor Binnen en Buiten
Lifetime Games Hinkelspel Speelkleed - met 4 Werpschijven - voor Binnen en Buiten
Bekijk video(s)
2499486
19.99
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxiMondo
3.91 Sterren
 • Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis.
 • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ouderwets hinkelen is weer helemaal in. Met deze Lifetime Games hinkelmat voor kinderen met 4 werpstenen kun je meteen beginnen! Je kunt deze vrolijk gekleurde speelmat van 200 x 90 x 0,2 centimeter zowel binnen als buiten gebruiken. Het speelkleed is gemaakt van sterk kunststof dus je kunt er lang speelplezier van hebben. 

Voor 4 kinderen tegelijk 

Met krijt een hinkelbaan tekenen is niet meer nodig met deze instant hinkelbaan. Ook een mooie platte steen zoeken om mee te gooien, behoort tot het verleden. Je krijgt er namelijk 4 werpschijven bij. Zo kunnen tot maximaal 4 kinderen tegelijk lekker aan de hinkel. 

Spelregels

Vergeten hoe de spelregels van het oud-Hollands hinkelen ook weer luiden? Zo speel je het hinkelspel op deze speelmat hinkelbaan: 

Leg de speelmat op de vloer. Verdeel de gekleurde schijvenonder de spelers. Elke speler krijgt 1 schijf. De spelersbesluiten wie als eerste mag. Elke speler krijgt 1 beurt.

De eerste speler gooit de schijf opvak 1. De schijf moet binnen het vak landen zonder dat diede rand aanraakt of wegstuitert. Als de schijf niet binnen delijntjes valt, verliest de speler zijn beurt. Als de schijf binnenhet vak landt, moet de speler door de vakken hinkelen en hetvak met de schijf overslaan.

Niet met 2 voeten tegelijk op de grond! 

Elk vak mag maar met 1 voet wordenbetreden, hinkelend dus. Je mag niet met 2 voeten de grond raken, tenzij er 2 cijfervakken naast elkaar liggen.In dit geval mag de speler beide voeten neerzetten, 1 in elkvak. De spelers moeten hun voeten altijd in het/de relevantevak(ken) houden. Als ze op een lijn stappen, in het verkeerdevak staan, buiten het vak staan of met beide voeten op degrond landen, verliezen ze hun beurt.Als de speler het laatstenummer bereikt, moet hij zich omdraaien en in omgekeerdevolgorde terughinkelen. Op de terugweg moet de speler deschijf op het vak laten, over het vak hinkelen en naar de finishgaan.

De volgende speler moet ook op vak 1 starten. Als ereen schijf van een tegenstander op een ander nummervak ligt,moet de speler dit vak ook overslaan. Zo werk je 1 voor 1 de vakken af tot je disc elk vak heeft gehad.  De eerste die de route volledig aflegt, wint het spel!

Let op: dit speelgoed is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. 


Specificaties

 • Merk: Lifetime Games
 • Adviesleeftijd: vanaf 3 maanden tot 8 jaar
 • Merk: Lifetime Games
 • CE keurmerk: Ja
 • Verpakkingsinhoud: 1x speelmat, 4x discs
 • EAN: 8711252161273
 • Speelgoedthema: Dieren
 • Kleur: Multikleur
 • Materiaal: Kunststof
 • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.7

Reviews

Gesponsorde producten