V&A - Gebaksvorkjes, Set van 4 Stuks, Porselein, RVS - V&A Alice in Wonderland

3423837
23.98
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
V&A - Gebaksvorkjes, Set van 4 Stuks, Porselein, RVS - V&A Alice in Wonderland
23.98
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Gebaksvorkjes, Set van 4 Stuks, Porselein, RVS – V&A | Alice in Wonderland

Curious pieces for afternoon tea! Deze set van 4 vorkjes verdienen het om gebruikt te worden bij een lekker stukje taart vergezeld door een kopje thee of koffie. De vorkjes zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en hebben een steel van porselein. De illustraties die je op de stelen kunt vinden, zijn met de hand getekend in zwart-wit. Aan de voorkant zie je een illustratie van de White Rabbit en de Hartenkoningin. Wanneer je de vorkjes omdraait zie je het citaat “We’re all mad here”. Wil je dit fantastische verhaal van Alice in Wonderland ontdekken? Dan zul je eerst het raadsel van de puzzelverpakking moeten oplossen! De vorkjes zijn namelijk verborgen in een luxe giftbox. Zoek het ‘pull me’ lint en onthul de verrassing die erin verborgen zit.

Pluspunten:

  • Met de hand getekend
  • Prachtige vormgeving
  • Leuk om cadeau te geven

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser.

Alice in Wonderland:

De Alice in Wonderland serie van V&A is een must have voor iedere fan van dit prachtige moderne sprookje uit 1865, welke inmiddels in 170 talen vertaald is. In samenwerking met het Victoria and Albert Museum in Londen, heeft V&A deze fantastische serie ontwikkelt tot de mooiste items welke fans van Alice zich kunnen wensen. Eet een gebakje in gezelschap van The White Rabbit, schenk een kopje thee in onder het toeziend oog van Mad Hatter en verras jouw gasten met The King of Hearts. Alle items zijn voorzien van prints en teksten van illustrator John Tenniel en schrijver Lewis Carroll, wat de artikelen tot waanzinnige collectors items maakt, of natuurlijk een prachtig cadeau voor de sprookjesliefhebber bij uitstek. Dus waar wacht je nog op? Down the rabbit-hole!

V&A:

Als een merk de naam mag dragen van één van de mooiste en beste kunstmusea ter wereld, dan weet je dat je iets moois in huis haalt. De V&A collectie is ontstaan in samenwerking met het Victoria and Albert Museum in Londen en beschikt over artikelen welke hevig zijn geïnspireerd door de zalen en kunst welke het museum rijk is. Of het nu gaat om een waanzinnige drinkfles, een compleet servies of gewoon een prachtig cadeaugeschenk, jouw keuken wordt veranderd in jouw eigen stukje art! V&A beschikt over een aantal waanzinnige series welke allen in hun eigen print uitblinken. Een artikel van V&A is dan ook niet zomaar een toevoeging van de keuken, maar een optische verrijking van het leven.

Specificaties

  • Merk: V&A
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5050993322059
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: RVS
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten