Lionelo Anika Plus Speelkleed Multicolor

3680691
59.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Lionelo Anika Plus speelmat ondersteunt efficiënt de ontwikkeling van de jongste kinderen.
Lionelo Anika Plus Speelkleed Multicolor Lionelo Anika Plus speelmat ondersteunt efficiënt de ontwikkeling van de jongste kinderen. Dankzij tal van accessoires, contrasterende kleuren en multifunctionaliteit stimuleert het de aanraking, het gehoor en het gezichtsvermogen en de toegepaste oplossingen stellen het kind in staat om veilig te leren en te spelen. Veelzijdigheid en veilg Lionelo Anika Plus is een veelzijdige speelmat met een grote speelruimte. Dankzij de verhoogde randen met klittenband is het product eenvoudig te veranderen in een halve box. Comfortabele bodem en zachte wanden zijn gemaakt van een materiaal dat prettig aanvoelt en het aangebrachte weefsel is gemakkelijk afwasbaar. Een strakke thermische isolatielaag maakt het mogelijk om de speelmat zowel op het terras als op het gras te plaatsen.

Anika Plus speelmat is onderworpen aan een interne controle en tests op meerdere niveaus in een onafhankelijk certificeringslaboratorium - Bureau Veritas. Het product voldoet aan de strenge EN 71 veiligheidsnormen. Ruimte voor ontwikkeling en contrasterende kleuren Dankzij de levendige kleuren , het interessante ontwerp en de talrijke accessoires stimuleert Anika Plus de ontwikkeling van de motorische coördinatie van het kind, stimuleert het zijn of haar verbeeldingskracht en bouwt het de concentratie op. De speelmat is uitgerust met speelstaven waarvan de opstelling kan worden aangepast aan de voorkeuren en behoeften van de baby. Het product heeft een rijke set accessoires in de vorm van Tummy Time kussen, een set van 4 knuffels, evenals een bijtring en een spiegel. Onder de accessoires die bij de Anika Plus speelmat worden geleverd, is er ook een interactief boek. Specificaties:
  • Model: Anika Plus
  • Product gewicht: 1,2 kg
  • Product afmeting: mat: 93 x 112 x 53 cm halve box: 67 x 78 x 53 cm
  • Leeftijdsgroep: 0+
  • Set: speelkleed, 2 speelgoedstaven, 5 speelgoed, een ketting met speelgoed, Tummy Time-kussen, een spiegel, een bijtring, gebruikershandleiding, garantiekaart

Specificaties

  • Merk: Lionelo
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5903771700894
  • Materiaal: Metaal

Reviews

Gesponsorde producten