Lionelo Jenny Plus Speelkleed Multicolor

3680687
54.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Lionelo Jenny speelmat is een heerlijke ruimte om te spelen en te leren voor de jongste kinderen.
Lionelo Jenny Plus Speelkleed Multicolor Lionelo Jenny speelmat is een heerlijke ruimte om te spelen en te leren voor de jongste kinderen. Dankzij de zeshoekige vorm en opvouwbare wanden kan het product eenvoudig worden veranderd in een halve box. Modern design en vrolijke kleuren samen met interactief speelgoed en Tummy Time kussen ondersteunen effectief de ontwikkeling van motorische en visuele coördinatie, evenals ruimtelijke vaardigheden van uw kind.
  Veelzijdige speelruimte Lionelo Jenny combineert een speelmat en halve boxfuncties . De zeshoekige vorm creëert een grote speelruimte voor het kind, terwijl de zachte en dikke vulling zorgt voor een efficiënte thermische isolatie vanaf de grond. Het product is voorzien van hoge opvouwbare wanden en speelgoedstangen met dubbelzijdige opdrukken die met behulp van speciale clips worden gemonteerd.

Jenny speelmat is onderworpen aan een reeks interne controles en is getest in een onafhankelijk certificeringslaboratorium - Hamilton. Het product voldoet aan de normen aangegeven door de Europese veiligheidsnorm E 71. Stimulerende kleuren en modern design Levendige kleuren en een vriendelijk en esthetisch ontwerp van Jenny speelmat zijn bedoeld om de verbeeldingskracht en concentratievaardigheid van het kind te ontwikkelen. Interactief speelgoed, maakt, eenmaal ingedrukt, verschillende geluiden. De set bevat ook Tummy Time kussen om op de buik te liggen. Lionelo Jenny speelmat is gemaakt van zacht materiaal dat bestand is tegen slijtage. Het product kan met de hand gewassen worden op een temperatuur tot 30°C.

Specificaties:
  • Model: Jenny
  • Product gewicht: 0,62 kg
  • Product afmeting: Mat: 130 x 130 cm Halve box: 90 x 90 cm
  • Leeftijdsgroep: 0+

Specificaties

  • Merk: Lionelo
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5903771700870
  • Materiaal: Metaal

Reviews

Gesponsorde producten